"Μες την καλή χαρά" η Καραβάτου!

29.07.2013
Η Κατερίνα Καραβόυ θα είναι η νέα παρουσιάστρια του "Μες την καλή χαρά";


Αφού το όνομα της Ναταλίας Γερμανού όπως φαίνεται έχει “σβήσει” από τον ορίζοντα του “Μες την καλή χαρά”, το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου φαίνεται να μας στραβώνει σαν φωτεινή επιγραφή.

Μετά από δύο χρόνια η παρουσιάστρια επιστρέφει στον ALPHA σύμφωνα με φήμες αφού φημολογείται πως την Παρασκευή που μας πέρασε έκλεισε η συμφωνία και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου θα βρίσκεται στο πλατό του «Μες στην Καλή Χαρά» μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Η Καραβάτου που το τελευταίο διάστημα το είχε ρίξει στη διεύθυνση θεατρικών παραγωγών δέχτηκε την πρόταση που της έγινε και επιστρέφει στον Alpha δύο χρόνια μετά το «κόψιμο» του Κους Κους που την είχε στεναχωρήσει τότε και μάλιστα πολύ αφού ήταν λίγο πριν γεννήσει την κόρη της Αέλια.

Την περασμένη Τετάρτη σύμφωνα με τις φήμες βρέθηκε στα studio Pro – συνοδευόμενη από τον άντρα της Κρατερό Κατσούλη- για να δουν με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής τα φώτα στο πλατό και τις θέσεις τους.

Και επειδή χωρίς καπνός δεν υπάρχει και φωτιά να και η επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha:

"Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη ανανεωμένη και γεμάτη θετική ενέργεια.

Δυναμική, έμπειρη, και άνθρωπος με χιούμορ, η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στην παρέα της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά", που και φέτος θα μονοπωλήσει τα Σαββατοκύριακά μας, για έκτη τηλεοπτική σεζόν."

Ε.Α.