Το Glee αποχαιρετά τον αδικοχαμένο Κόρι

27.09.2013
Δύο μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατό του, το καστ του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου ετοιμάζεται να πει το τελευταίο αντίο στον "Φιν". Και είναι πολύ δύσκολο!

"Η πιο δύσκολη λέξη για να πεις είναι το αντίο", γράφει ο σεναριογράφος του "Glee" δίπλα στο ασπρόμαυρο πορτρέτο του Κόρι Μόντιθ (Cory Monteith) που ανέβασε στη σελίδα του στο Twitter. Και τα είπε όλα!

Πρόκειται για την επίσημη εικόνα που επέλεξε η παραγωγή για να προετοιμάσει για το αποχαιρετιστήριο επεισόδιο που πλησιάζει.

Ο 31χρονος Κόρι επρόκειτο να παίξει πρωταρχικό ρόλο στη φετινή σεζόν του σόου, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Στις 13 Ιουλίου, ο Μόντιθ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στο Μοντρεάλ του Καναδά με την ιατροδικαστική εξέταση να αποδίδει τον θάνατό του σε ένα "θανατηφόρο κοκτέιλ ηρωίνης και αλκοόλ".

Ο άτυχος νέος πάλευε με τους εθισμούς του από την εφηβεία και είχε νοσηλευτεί επανειλημμένα σε κέντρα αποτοξίνωσης –προφανώς χωρίς αποτέλεσμα.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς που προβλήθηκε ήδη χθες στην Αμερική είναι αφιερωμένο στους Μπιτλς. Όπως και το δεύτερο. Ενώ το τρίτο, που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου θα είναι το αποχαιρετιστήριο αφιέρωμα στον Κόρι.

Η Λία Μισέλ (Lea Michelle), αγαπημένη του Μόντιθ στο σίριαλ αλλά και στη ζωή, λέγεται ότι βοήθησε πολύ τον δημιουργό της σειράς, Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy) σε αυτό το ειδικό επεισόδιο που θα ασχοληθεί ως επί το πλείστον με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

"Η Λία θέλει να δείξει την αλήθεια και να προειδοποιήσει τον κόσμο για το κακό που κάνουν", μεταφέρει πηγή, μιλώντας για τη νεαρή ηθοποιό που φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την απώλεια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούστε τους δύο ηθοποιούς να τραγουδούν "Pretending" και θυμηθείτε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της τηλεοπτικής κοινής τους ζωής.

Ζ. Κ.