Στο νοσοκομείο με άγνωστο ιό η Μοιραράκη

27.09.2013
Δύσκολες ώρες περνά η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με άγνωστο ιό που κόλλησε σε ταξίδι της στην Ινδία!

Η γνωστή επιχειρηματίας, δύο μέρες μετά την επιστροφή της από την ασιατική χώρα, εμφάνισε πολύ υψηλό πυρετό και αφόρητους πόνους στο κορμί. Ο σύζυγος της την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

"Ήρθα από την Ινδία την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από δύο ημέρες ανέβασα πολύ υψηλό πυρετό", δηλώνει η Μοιραράκη στην Espresso. Και συνεχίζει: "Το Σάββατο με έφερε ο άνδρας μου στο νοσοκομείο, όπου μου έκαναν ενέσεις και μου έβαλαν ορούς προκειμένου να πέσει ο υψηλός πυρετός και να σταματήσουν τα ρίγη. Στη συνέχεια έφυγα γιατί δεν ήθελα να νοσηλευτώ".

Ωστόσο, η κατάσταση της δεν βελτιώθηκε και η Μοιραράκη αναγκαστικά επέστρεψε για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όπου οι θεράποντες γιατροί ποιος είναι ο ιός που την έχει προσβάλλει. "Έχω κάνει εξετάσεις για τύφο, για ελονοσία, για ό, τι υπάρχει. Οι γιατροί με έχουν "ξεσκονίσει", προσπαθούν να βρουν τι συμβαίνει. Δεν ξέρουν τι μικρόβιο είναι αυτό. Έχει σταλεί δείγμα αίματος στο Ινστιτούτο Παστέρ όσο και στο εξωτερικό» αποκαλύπτει