Ταλούλα μετά την αποτοξίνωση: "Ένιωθα πάντα άσχημη"

04.09.2014
Πιο δυνατή βγήκε από την πρόσφατη θεραπεία της η μικρή κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, έτοιμη να αντιμετωπίσει κατάματα τους φόβους της. Ιδιαίτερα αυτούς που αφορούν στην εμφάνισή της.

Έξι εβδομάδες έμεινε σε ιδιωτική κλινική η Ταλούλα Γουίλις (Tallulah Willis) όπου ακολούθησε πρόγραμμα έξι εβδομάδων για τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, σύμφωνα με δημοσιεύμετα, και επανήλθε δριμύτερη.

Την 20χρονη νεαρά παρέλαβε η διάσημη μαμά της, χθες Τετάρτη, και την ίδια μέρα δήλωσε ηχηρά το "παρών" της μέσω Instagram. Αρχικά ποστάροντας τη φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του θέματος τονίζοντας πόσο ευγνώμων είναι που συμμετείχε στο πρόγραμμα του σάιτ stylelikeu.com "Τι βρίσκεται από κάτω".

Και αμέσως μετά ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία δείχνοντας ακριβώς τι βρίσκεται από κάτω και τονίζοντας πως ακριβώς εκεί βρίσκεται και το όλο θέμα.

Πριν εισαχθεί στην κλινική, η Ταλούλα είχε μιλήσει ανοιχτά για την δυσμορφοφοβία που την ταλαιπωρούσε σε όλη της τη ζωή. Η μικρή κόρη Γουίλις προσπάθησε να αφυπνίσει τον κόσμο για τη διαταραχή την οποία όσοι έχουν βλέπουν το σώμα τους με άσχημο τρόπο, σχεδόν παραμορφωμένα.

"Πάλεψα πολύ όταν ήμουν μικρότερη. Ένιωθα άσχημη με όσα άσχημα γράφονταν για την εμφάνισή μου. Πίστευα την γνώμη των ξένων, περισσότερο από τα άτομα που με αγαπούν'', είχε πει τότε η Ταλούλα και ο καιρός μόνο θα δείξει αν όντως έχει αφήσει όλα αυτά τα άσχημα πίσω της.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε την Ταλούλα να μιλά με μεγάλη ειλικρίνεια για τα προβλήματα που είχε με την εμφάνισή της καθώς ξεντύνεται. "Ένιωθα πάντα ότι ήμουν άσχημη", παραδέχεται η Ταλούλα ενώ σε άλλο σημείο συγκλονίζει επίσης: "Είχα παγιδευτεί στο σώμα μου. Λιμοκτονούσα για να χάσω κιλά. Έχασα τις καμπύλες μου και πλέον το σώμα μου δεν είχε κανένα σχήμα, κι έτσι εγκλωβίστηκα περισσότερο".