Έχεις δει τον μικρό αδελφό της Μπαρ Ρεφαέλι; Χάνεις!!!

11.05.2015
Σπουδαίο πράγμα τα γονίδια... Και ισχυρό. Εδώ είναι που λέμε "σόι πάει το βασίλειο" και στην ομορφιά.

Η Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) έχει τρεις αδελφούς -έναν εκ των οποίων ετεροθαλή, τον μεγαλύτερο. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τον μικρότερο και θα καταλάβετε το γιατί αμέσως μόλις γυρίσετε σελίδα.

Η 29χρονη καλλονή από το Ισραήλ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα σόσιαλ μίντια, αλλά το ίδιο είναι και η μητέρα της. από της οποίας το Instagram συλλέγουμε... θησαυρούς.

Η Τζίπι Ρεφαέλι (Tzipi Refaeli) υπήρξε η ίδια μοντέλο στα νιάτα της και προφανώς πέρασε τα γονίδια της ομορφιάς στα παιδιά της.

Πριν περάσουμε στον κούκλο βενιαμίν της κάνουμε στάση να δούμε τη φωτογραφία που πόσταρε η Μπαρ για τη χθεσινή γιορτή της μητέρας (επάνω) όπου για να πούμε του στραβού το δίκιο, η διάσημη καλλονή αδικείται. Αν δεις, δηλαδή εικόνες της Μπαρ ως παιδούλας παρακάτω θα καταλάβεις ότι η εν λόγω λήψη δεν είναι και η καλύτερή της. Με αυτή διάλεξε ωστόσο να ευχηθεί στη μανούλα της οπότε... πάσο!

Κάτω, μία πιο σύγχρονη των δύο γυναικών που φαίνεται ότι έχουν πολύ στενή σχέση.

Ιδού ο μικρός αδελφός της Μπαρ Ρεφαέλι με το όνομα Ον (On). Τα λόγια είναι περιττά. Υπογραμμίζουμε μόνο την αδυναμία που πρέπει να του έχει η μαμά Τζίπι καθώς στο Instagram της απολαμβάνει τη μερίδα του λέοντος!!!

Όσο για την ομοιότητα των δύο αδελφών. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ιδού και στις επόμενες σελίδες βλεπουμε τους υπόλοιπους άντρες στη ζωή της Μπαρ και την ίδια στα κουκλίστικα μικράτα της.

Ερωτευμένη τρελά και δεν το κρύβει η Μπαρ Ρεφαέλι. Τυχερός θνητός ο βαθύπλουτος ισραηλίτης επιχειρηματίες Άντι Εζρα (Adi Ezra), ο οποίος μάλιστα κέρδισε την καρδιά αλλά και το χέρι της καθώς το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο.

Αδυναμία και στον πατέρα της, Ράφι (Rafi) έχει η Μπαρ (επάνω) ενώ σε άλλη φωτογραφία στο Instagram του "μικρού" Ον, βλέπουμε και τον άλλο αδελφό της Μπαρ, Ντορ (Dor).

Ο θησαυρός που λέγαμε, από το Instagram της μαμάς Ρεφαέλι. Η Μπαρ και τα λόγια είναι περιττά.