Έξαλλη η Σκορδά με Παλαιτσάκη: "Μη με πιάνεις στο στόμα σου"

14.08.2015
Πριν λίγες μέρες, η Νάνα Παλαιτσάκη σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί στη Φαίη Σκορδά με διόλου κολακευτικά λόγια.

Η γνωστή δημοσιογράφος για ακόμα μία φορά εξήγησε ότι αν λείψει από την εκπομπή η Σκορδά δε θα λείψει στο κοινό, σε αντίθεση με τη Σάσα Σταμάτη!!! «Αν λείψει η Φαίη από την εκπομπή θα το αντέξει η μέση νοικοκυρά όπως έχει αντέξει και τις απιστίες του άντρα της! Αν, όμως, λείψει η Σάσα, θα είναι σαν να μαγειρεύει στον άντρα της κοτόπουλο ανάλατο με γαρνιτούρα φιδέ χωρίς λάδι! Είμαι σαφής;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και η ατάκα αυτή ως φαίνεται, προκάλεσε την οργή της Φαίης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικου Λοιπόν, η παορυσιάστρια έγινε έξαλλη με την Παλαιτσάκη και μέσω κοινών γνωστών τής έστειλε οργιασμένο μήνυμα: «Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις».

Το ίδιο δημοσιεύμα φιλοξενεί και απόψεις πρώην συνεργάτη της Σκορδά. «Η Φαίη έχει διαγράψει μια πορεία στην τηλεόραση ανοδική. Ξεκίνησε από την τηλεόραση της Μακεδονίας, από εκεί πήρε καθημερινή εκπομπή στο Αlter και στη συνέχεια στο Μega και στον ΑΝΤ1 - πάντα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης. Η κυρία Παλαιτσάκη θα πρέπει να κοιτάξει τη δική της καριέρα και πορεία μέσα στα χρόνια. Ποιος ο λόγος που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο πρόσωπο.