Αντέχεις; Η Τέτα η νυχού ποζάρει γυμνή & με μαύρα σέξι εσώρουχα! [photos]

10.02.2016
Πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, κι έτσι, με δόξες και τιμές μπήκε στο κλαμπ των "σέξι γιαγιάδων". Και η Τέτα η Καμπουρέλη βάλθηκε να επιβεβαιώσει τον τίτλο πανηγυρικά!

Και πόζαρε στο φακό πότε με σέξι μαύρα εσώρουχα (από εκείνα που άρεσαν κάποτε στο Νίκο τον Καρβέλα) και πότε γυμνή μόνο με το μαύρο κασλόν της. Και μας έστειλε η Τέτα η νυχού όλους αδιάβαστους.


Η Καμπουρέλη δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Down Town για μία αποκαλυπτική φωτογράφηση, ενώ όπως τονίζει, δεν την ενδιέφερε και αν θα της κάνουν ρετούς. Γιατί, σου λέει η σέξι η γιαγιά, δεν έχει ανάγκη το κορμί της από επεξεργασίες


Και δεν είναι η μόνη ατάκα που μας έστειλε. Σου λέει, η Τέτα η νυχού ότι ξέρει πως πουλάει!


“Μου αρέσει να συζητιέμαι. Ξέρω ότι πουλάω και οι εκπομπές κάνουν νούμερα όταν παίζουν την Τέτα. Για να το πω λαϊκά... “έχω ψωμί”!”, αποκάλυψε. Και πρόσθεσε: “Από το σχολείο ακόμη, ήμουν σέξι κορίτσι. Δεν έχω ταμπού, ούτε με ενδιαφέρει αν θα με σχολιάσουν αρνητικά... Προσωπικά δεν θα χαρακτήριζα προκλητική ή πρόστυχη τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν ταιριάζει στην αισθητική μου”.



Όσο για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μια δική της εκπομπή, λέει:

“Θα ήθελα πολύ να παρουσιάσω μια πρωινή εκπομπή. Ένα χαρούμενο πρωινό με ωραία ομάδα που θα περιλαμβάνει παιχνίδι, gossip, έντονο σχολιασμό και γυναικεία θέματα. Με αγαπούν οι γυναίκες και θεωρώ πως θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια εκπομπή με επιτυχία”.


Και το ταλέντο της δε σταματά εδώ. Ανεβαίνει μέχρι και στο σανίδι.

«Θα υποδυθώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου έκανε πρόταση ο Φώτης Μεταξόπουλος να την υποδυθώ στην νέα επιθεώρηση που ετοιμάζει και δέχτηκα απευθείας. Θεωρώ ότι με την Αλίκη μοιάζουμε πολύ στο μπρίο, στο νάζι και στα χαρακτηριστικά του προσώπου», αποκάλυψε