Μπλέικ Λάιβλι & Ράιαν Ρέινολντς: Δεν ερωτεύτηκαν όπως φαντάζεσαι

11.02.2016
Πολύ αποκαλυπτικός ως προς τα προσωπικά του φάνηκε ο διάσημος πρωταγωνιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα. Και πολύ διασκεδαστικός.

Ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Γνωρίστηκαν όταν γύριζαν μαζί την ταινία "Green Lantern" το 1999 και το 2000 [φωτό κάτω], όμως η σχέση τους δεν άρχισε εκεί, αντίθετα με αυτό που πιστεύουμε οι περισσότεροι.

Μιλώντας στο SiriusXM's Entertainment Weekly Radio ο Ράιαν Ρέινολντς αποκάλυψε ότι με την καλή του ερωτεύτηκαν όταν βγήκαν μαζί έξω σε διπλό ραντεβού... με άλλους, αρκετά μετά το το τέλος των γυρισμάτων.

"Περίπου έναν χρόνο αφού είχε ολοκληρωθεί η ταινία και είμασταν και οι δυο εργένηδες βγήκαμε σε διπλό ραντεβού. Εκείνη ήταν ζευγάρι με κάποιον άλλο και εγώ με κάποια άλλλη. Τα έτερα ήμισύ μας εκείνο το βράδυ θα πρέπει να τρελάθηκαν λίγο γιατί εμείς γίναμε... πυροτεχνήματα".

Πολύ περιγραφικός ο Ρέινολντς θυμίζει κάπως τη χαρακτηριστική σκηνή στην ταινία "¨Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι" όπου τελικά ερωτεύουνται μεταξύ τους οι κολλητοί τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2012 και την ευτυχία τους έχει συμπληρώσει η μικρή Τζέιμς, 13 μηνών σήμερα.

"Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα έκανα για εκείνη", δηλώνει τρελά ερωτευμένος ο Ράιαν για την αγαπημένη του σύζυγο. Τυχερή Μπλέικ.