Πανταζής: ««Η Άντζελα είχε μείνει έγκυος και δυστυχώς δεν το κρατήσαμε»

17.03.2016
Ο Λευτέρης Πανταζής γύρισε το χρόνο πίσω και μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που ήταν με την Άντζελα Δημητρίου και είχε μείνει έγκυος, αλλά δεν κράτησαν το παιδί.

«Έχει μείνει σύντροφός μου έγκυος και δυστυχώς δεν κρατήσαμε το μωρό. Το μετάνιωσα. Τότε όμως ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις παιδί χωρίς να παντρευτείς. Μου συνέβη όταν ήμουν με την Άντζελα Δημητρίου. Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού αν και λυπηθήκαμε πολύ τότε και οι δύο» είπε μεταξύ άλλων στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κύριος «Όλα τα μωρά στην πίστα» είχε εξηγήσει ότι η σχέση με την Άντζελα δεν είχε αίσιο τέλος επειδή ήταν και οι δυο στα πρώτα βήματα της καριέρας τους και ήταν πολύ δύσκολο να προχωρήσουν σε γάμο.

«Όταν ήμουν με την Άντζελα ήμασταν στα πρώτα μας βήματα. Ο καθένας από τη μεριά του ήθελε να κάνει καριέρα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε πράγματα μαζί, αγαπιόμασταν και θέλαμε να είμαστε μαζί. Μείναμε παρέα τρία χρόνια. Μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του» είχε δηλώσει ο Λευτέρης Πανταζής.