Tζολί στη Λέσβο: "Το καλοκαίρι θα επισκεφτώ το νησί μαζί με τα παιδιά μου" [photo+ vds]

17.03.2016
Στην Μυτιλήνη βρίσκεται από τις 10 το πρωί της Πέμπτης η Αντζελίνα Τζολί, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα. Η επίσκεψή της έγινε σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς στους δρόμους του νησιού δεν υπήρχε ο συνωστισμός που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Τζολί ταυτόχρονα έκανε από την πλευρά της το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει για τον τουρισμό της Ελλάδας και του νησιού καθώς δήλωσε πως: «Το καλοκαίρι θα επισκεφτώ το νησί μαζί με τα παιδιά μου».

Στη Γενική Γραμματεία, όπου η κ. Τζολί κατευθύνθηκε αμέσως μετά την άφιξη της στο νησί, είχε συνάντηση με μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο και τον τρόπο δράσης τους.

«Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων» δήλωσε αναχωρώντας από τη Γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, η δημοφιλής ηθοποιός.

Επόμενος σταθμός για την Αμερικανίδα ηθοποιό το hot spot στη Μόρια, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμά της, αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το Λονδίνο.