Παντελίδης: Η αλήθεια για το τροχαίο & το μοιραίο τραύμα

17.03.2016
Ένα μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ρίχνει φως στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», το μοιραίο χτύπημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελίδη ήταν πίσω από το αυτί.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος επήλθε από κάταγμα 1,5 εκατοστού στο κρανίο, πίσω από το αυτί, έπειτα από πρόσκρουση με σιδερένιο στηθαίο ενώ ο άτυχος Παντελής δεν είχε υποστεί κάκωση στο θώρακα και είχε μόνο ένα σοβαρό χτύπημα στο γόνατο.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στον ανακριτή και την Τροχαία Ελληνικού το επίσημο πόρισμα, μαζί με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από την καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου.

Ταυτόχρονα, αναμένεται και το πόρισμα του Αναστάσιου Δέδε, πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας αυξάνουν τις πιθανότητες να μην οδηγούσε ο τραγουδιστής το αυτοκίνητο.

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα αναμένεται να δώσουν τα αποτυπώματα που έχουν ληφθεί από το αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα από το χειρόφρενο, το τιμόνι και τις ζώνες ασφαλείας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος το οδηγούσε.
Φως στις συνθήκες του τροχαίου θα ρίξουν και τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, όταν αυτά ανακληθούν.