Τζένιφερ Λόπεζ: Έτσι ισορροπώ τη ζωή μου με τον Μαρκ και τον Κάσπερ [vds]

24.03.2016
Για τους άντρες της ζωή της και πώς καταφέρνει να τους "φέρνει" βόλτα μίλησε η διάσημη Λατίνα σε μια συνέντευξη χωρίς φόβο και πάθος.

Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Τζένιφερ Λόπεζ ως προς τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δυο παιδιών της, Μαρκ Άντονι κα τον νυν σύντροφό της, Κάσπερ Σμαρτ.

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, κι όμως, φαίνεται πως οι χρυσές τομές έχουν βρεθεί και όλοι ζουν σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.

Πώς όμως γίνεται αυτό; Η 46χρονη σταρ το εξηγεί με τον πιο απλό και ανθρώπινο τρόπο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και το Entertainment Weekly

Όλα λοιπόν έχουν σαν κέντρο τα δίδυμα παιδιά της που μόλις έγιναν 8. Ο Μαξ και η Εμ βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέρόντος όλων και η δική τους ευτυχία έρχεται πάνω από τα πάντα.

"Είναι προτεραιότητά μου να ισορροπώ στην οικογένεια. Βεβαιώνομαι ότι αυτός ο τομέας είναι καλά, αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω τα υπόλοιπα", παραδέχτηκε η Λόπεζ τονίζοντας πώς τα παιδιά της έρχονται πρώτα από όλα.

Μέρος της ζωής τους είναι τόσο ο πατέρας τους, όσο και ο Μπο -όπως λέει τον Κάσπερ- και οι τρεις τους βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία.

"Η σχέση μου μαζί τους, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παιδιά. Τι είναι καλύτερο για αυτά, πώς να μιλήσουμε μπροστά τους….Όσο είναι αυτά χαρούμενα προσθέτουν ευτυχία και χαρά στο σπίτι μας".

Πόσο πιο απλά!!! Εύγε λοιπόν και ιδού το βίντεο