Ο Νότης για πρώτη φορά παραδέχεται ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή!

24.03.2016
Λίγες μέρες μετά το σάλο που προκάλεσαν, στην Κύπρο κυρίως, οι δηλώσεις του για τους πρόσφυγες, τους οποίους χαρακτήρισε ως... ριψάσπιδες, ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει με νέα τηλεοπτική εμφάνιση, αυτή τη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, με τις ακραίες απόψεις τους κάθε φορά που δίνει μία συνέντευξη διχάζει τον κόσμο, προκαλεί, ενώ πάντα οι δηλώσεις του την επόμενη μέρε γίνονται θέμα συζήτησης. Και μπορεί στου Αρναούτογλου ο Νότης να ήταν αρκετά διαφορετικός απ' ότι μάς έχει συνηθίσει, έχοντας ρίξει τους τόνους αρκετά και ήτο και πιο διαλλακτικός και ήρεμος, κατάφερε και πάλι να στρέψει την προσοχή πάνω του. Και την επομένη, η συνέντευξή του να συζητηθεί.

Κι αυτό διότι για πρώτη φορά παραδέχεται ανοιχτά ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή, ενώ και πάλι αναφέρθηκε στους πρόσφυγες, τους οποίους εξακολουθεί να θεωρεί ως φραγκάτους και... ριψάσπιδες.

Για την Χρυσή Αυγή:

«Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή εν αδίκω. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες» είπε.

Και ξεκάθάρισε ότι δεν θα κατέβαινε ποτέ στην πολιτική, επειδή εκείνος μόνο... ανεβαίνει!

Ωστόσο τάχθηκε κατά της αποφυλάκισης του Ρουπακιά, ο οποίος δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. «Όταν έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο και δεν τον έχεις σκοτώσει εν θερμώ, τότε πρέπει να μείνεις μέσα όλη σου τη ζωή. Είναι άδικο που βγήκε».

Για τους πρόσφυγες:

«Επειδή εγώ το έχω δει και εσείς δεν το έχετε δει επί 6 μήνες στην Κω. Οι άνθρωποι αυτοί που ήρθαν από την Συρία είναι νέοι στην ηλικία, και μπορούν να δημιουργήσουν οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο το ότι τους φέρνουν εδώ και τους απαγορεύουν να φύγουν κάνοντας αποθήκη το μαγαζί μας. Πάμε στην πληθυσμιακή αλλοίωση. Είναι καλοντυμένα παιδιά, που έχουν φύγει από την πατρίδα τους, έχουν γεμάτα πορτοφόλια και όλοι γνωρίζουν την Αγγλική. Έχουν γεμάτα πορτοφόλια και όταν είπα για 500ρικα, είναι η μεταφορά της εικόνας που έχουν οι μαγαζάτορες στην Κω, οι οποίοι ψιλοπλούτισαν κατά κάποιο τρόπο από τους Συρίους. Είναι τα παιδιά ευπόρων οικογενειών που θέλουν να τα σώσουν από τον πόλεμο. Δεν είναι κακό αυτό! Αλλά όταν πας σε ένα ξένο σπίτι δεν πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα και να περιμένεις τον ιδιοκτήτη να σου πει πέρασε; Έρχονται νταηλίδικα, διότι γίνεται δουλεμπόριο και τους παίρνουν πάρα πολλά χρήματα. Θα ήταν προτιμότερο όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές που είναι απόλυτα υποκριτές, να προσπαθήσουν να σταματήσουν τον πόλεμο και να μην ξεριζώνονται οι άνθρωποι από τις πατρίδες τους» είπε.

Και σε εκείνους που τον κατηγορούν ως ξενοφοβικό, τους απαντά ότι έχει παντρευτεί γυναίκα από ξένη χώρα...