Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ναι στο «Survivor» - Σκληρή προπόνηση [photos]

11.01.2017
Σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής βρίσκεται ο Πέτρος Kωστόπουλος, που με την ομάδα των celebrities θα αντιμετωπίσει παίκτες της διπλανής πόρτας στο reality «Survivor» του Σκάι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο Πέτρος Κωστόπουλος θα ταξιδέψει στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο, όπου θα παραμείνει για πέντε ολόκληρους μήνες, προκειμένου να διαγωνιστεί στο reality με την ομάδα των celebrities.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το καινούριο «Survivor» θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα που έχουμε δει στην Ελλάδα. Σε αυτό θα πάρουν μέρος μια ομάδα παικτών της... διπλανής πόρτας κι άλλη μία αποτελούμενη από πρόσωπα της showbiz.

Οι δύο ομάδες θα υποβληθούν σε σκληρές δοκιμασίες και τα μέλη τους θα έρθουν αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι, αφού στο τέλος ο «Survivor» θα είναι ένας.

Μετά το όνομα του Κώστα Σόμμερ, φαίνεται ότι και ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε το μεγάλο «ναι».

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Πέτρος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες εντατικό πρόγραμμα άθλησης και ειδικό πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στον επίγειο παράδεισο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του reality.

Βέβαια, η φυσική του κατάσταση ήταν από πριν πολύ καλή, αφού ο γοητευτικός παρουσιαστής γυμνάζεται έτσι κι αλλιώς συστηματικά. Πλέον, όμως, όπως μας μετέφερε έγκυρη πηγή, ο Κωστόπουλος διαθέτει six packs που θα ζήλευε ακόμη και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Για # HELLO magazine.Στον μαναβη...Παλια μας τεχνη κοσκινο..

A photo posted by petroskostopoulos (@petroskostopoulos) on