Μαρίνα Τσιντικίδου: Χωρισμός ύστερα από 5 χρόνια σχέσης

02.07.2018
Μαρίνα Τσιντικίδου: Χωρισμός ύστερα από 5 χρόνια σχέσης
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζούσε τον έρωτά της με τον σύντροφό της η πάλαι ποτέ ελληνίδα εστεμμένη, όμως, όπως μαθαίνουμε, οι τίτλοι τέλους της σχέσης τους μόλις έπεσαν.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1992 και την καρδιά του επιχειρηματία Τάσου Παντελεάκη το 2013. Οι δυο τους έζησαν 5 πολύ όμορφα χρόνια μαζί, όμως, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, οι δρόμοι τους χώρισαν.

Επίσημα δεν έχει μιλήσει κανείς από τους δυο, όμως άτομα από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι ο χωρισμός ήρθε ως αποτέλεσμα μιας φυσιολογικής φθοράς που επέφερε ο χρόνος.

Στα 47 της χρόνια η Μαρίνα Τσιντικίδου έχει εγκαταλείψει το ενεργό modelling όμως στην πρόσφατη guest εμφάνισή της σε σόου του Βασίλειου Κωστέτσου εντυπωσίασε, θυμίζοντας παλιές εποχές.

Η Ελληνίδα Supermodel Μαρινα Τσιντικιδου και λατρεμένη μου Μουσα σε ένα μοναδικό comeback για το επετειακό Σοου μου στο Ηρώδειο φορώντας μια Συγκλο!δημιουργια μου «Narcissus» κάνει το Φιναλε του Σοου!..»Παράστασης»🌀❤️🌀🇬🇷🌀 Η Υπέροχη Θεα Άντζελα Ευριπιδη με Vassilios Kostetsos SS2019 “Narcissus” Collection Hair Trifonas Samaras Stefanos Vasilakis Leo Bazimas Makeup Freddy Kalobratsos styling Evaggelos Michelis #anniversaryyear #anniversary #newyorkfashionweek #mercedesbenzfashionweek #vassilioskostetsos #marinatsintikidou @lulu_nailbar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις