Τίτλοι τέλους για Cheryl & Liam: Τι δήλωσαν οι ίδιοι

02.07.2018
Τίτλοι τέλους για Cheryl & Liam: Τι δήλωσαν οι ίδιοι
Ύστερα από δυόμιση χρόνια σχέσης και ένα παιδί, οι βρετανιοί τραγουδιστές αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Και ενημέρωσαν σχετικά τους θαυμαστές τους.

Η Cheryl (πρώην Cole, πρώην Fernandez-Versiny) γνώρισε τον Liam Payne το 2008 σην οντισιόν του X Factor. 24 ετών και κριτής εκείνη, 14 και διαγωνιζόμενος εκείνος. [φωτό κάτω] Για την ιστορία, ο Liam, μαζί με τον Hary Styles και τα άλλα παιδιά, πρωτοεμφανίστηκαν στη σκηνή του talent show και οι κριτές τους ένωσαν στο group με το οποίο έγιναν διάσημοι ως One Direction

8 χρόνια αργότερα, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι αψηφώντας τη διαφορά ηλικίας. Ο γιος τους, Bear γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2017 και αυτή τη στιγμή που τελικά χωρίζουν αποτελεί βασική προτεραιότητά τους.

"Με λύπη ανακοινώνουμε ότι ακολουθούμε ξεχωριστούς δρόμους πια. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση αυτή που πήραμε. Έχουμε ακόμη τόση αγάπη μεταξύ μας ως οικογένεια. Ο Bear είναι όλος μας ο κόσμος και ζητούμε να σεβαστείτε την ηρεμία του αυτή τη δύσκολη στιγμή"

Την ίδια ανακοίνωση κοινοποίησαν αμφότεροι στους λογαριασμούς τους στο Twitter, όμως το γεγονός ότι εκείνη ξεκινά απλά με το "Εμείς" και εκείνος με το "Η Cheryl κι εγώ", ενδεχομένως κάτι να λέει!!!