Τζέσυ Παπουτσή: Η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

02.07.2018
Τζέσυ Παπουτσή: Η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας
Ακόμη είναι νωπή η είδηση του θανάτου της δημοφιλούς ηθοποιού και έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες σχτετικά με το πού θα ειπωθεί το τελευταίο "αντίο".

Η Τζέσυ Παπουτσή άφησε την τελευταία της πνοή χθες (1/7/2018) στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου νοσηλευτόταν τους τελευταίους δυο μήνες. Ήταν 62 ετών και το πρώτο χειρουργείο μετά τη διάγνωστη για μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο πραγματοποιήθηκε το 2011 σε νοσοκομείο της Σκωτίας.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (3/7/2018) στο Γ΄ Νεκροταφείο Νίκαιας, ενώ η οικογένεια παρακαλεί όσους ενδιαφέρονται, αντί στεφάνου, να δωθούν τα όποια χρήματα για το Σπίτι του Ηθοποιού.

Η Τζέσυ Παπουτσή αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μανιό [φωτό επάνω] καθώς και τον 36χρονο γιο της, Γιώργο, που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τη συνάδελφό της, Θάνο Καληώρα [φωτό κάτω]

Με σχεδόν 40 χρονια στο θέατρο, την τηλεόραση και την τηλεόραση η Τζέσυ Παπουτσή είχε αγαπηθεί πολύ τόσο μέσα από τους ρόλους της όσο εξαιτίας της πληθωρικής προσωπικότητάς της που ξεχώριζε ανέκαθεν.