Game of Thrones: Το πιο απίθανο τρολάρισμα για την πρεμιέρα του 8ου κύκλου ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε [video]

15.04.2019
Game of Thrones: Το πιο απίθανο τρολάρισμα για την πρεμιέρα του 8ου κύκλου ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε [video]
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες (14/4/2019) στην Αμερική και εδώ μετράμε αντίστροφα μέχρι το βράδυ!

Το πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου του "Game of Thrones" προβλήθηκε χθες στις ΗΠΑ και το διαδίκτυο έχει γεμίσει με spoilers.

Εμείς θα "κρατηθούμε" λίγο ακόμη καθώς το βράδυ θα προβληθεί αυτό το επεισόδιο μέσω Nova και στην Ελλάδα. Θα ασχοληθούμε όμως με την πρεμιέρα αυτή, διαφορετικά.

Ήταν αμέτρητες οι αναρτήσεις που "ανέβηκαν" στο διαδίκτυο σχετικά με το GOT όμως αυτή του Joe Jonas την ξεχωρίσαμε!

Διάβασε επίσης: "Είχα μόλις τελειώσει τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του GOT όταν έσπασε το πρώτο ανεύρυσμα στο κεφάλι μου"

Ο αρραβωνιαστικός της Sophie Turner a.k.a "Sansa Stark" αποφάσισε να την τρολάρει με τον πιο γλυκό τρόπο. Ντύθηκε ο ίδιος Sansa και υπό τους ήχους της εισαγωγής της σειράς έκανε... grand entrance!!!

Ιδού: το απίθανο βίντεο, ενώ για την ιστορία να θυμήσουμε ότι τον έχουμε ξαναδεί τον Joe Jonas ντυμένο Sansa φέτος στο Halloween!

Από την πλευρά της, η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς μοιράστηκε μια πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία της από τα γυρίσματα. Μία φωτογραφία που δεν την κολακεύει και ιδιαίτερα αλλά τη μοιράστηκε έτσι κι αλλιώς με χιούμορ και αυτοσακρκασμό.

"Για να τιμήσω την τελευταία σεζόν του Thrones που κάνει πρεμιέρα σήμερα ιδού μια φωτογραφία μου την ώρα που έχω αποκοιμηθεί στο σετ", γράφει στη λεζάντα!