Έφη Πίκουλα: Επανεμφάνιση στην TV για την υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς! [Βίντεο]

13.06.2019
Έφη Πίκουλα: Επανεμφάνιση στην TV για την υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς! [Βίντεο]
Υποδύθηκε την Έφη, την τηλεοπτική υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου με τεράστια επιτυχία και ενώ επρόκειτο να μείνει για 1 με 2 χρόνια, παρέμεινε 10 μέχρι το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε το 2005!

Η Έφη Πίκουλα έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο χώρο αλλά πλέον δεν της λείπει τίποτα απ΄όλα αυτά, όπως δήλωσε η ίδια σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Η ίδια είπε: «Θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα από το Νίκο Φώσκολο και τον Μίνωα Κυριακού. Ξεκινώντας στη “Λάμψη” είχα πει θα μείνω για 1 – 2 χρόνια μόνο και μετά θα φύγω, αλλά ευτυχώς έμεινα 10 χρόνια! Στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση έκοψα τα μαλλιά μου. Όταν έχεις τη λαχτάρα να παίξεις, τα πάντα κάνεις στον πρώτο σου πρωταγωνιστικό ρόλο! Καθόλου δε μου λείπει η τηλεόραση σήμερα, δεν έχω καμία πρόταση, είναι λογικό γιατί πρέπει να το θέλεις πολύ»!

Και στη συνέχεια προέβη σε μία αποκάλυψη: « Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν ήδη στην οικογένεια! Η Αλίκη μου είπε «Είναι δυνατόν να μη θέλεις να παίξεις στο θέατρο «Αλίκη»; Ξέρεις τι σημαίνει να παίζεις εδώ;». Την Αλίκη την ένιωσα πιο κοντά ως γυναίκα και όχι σαν ηθοποιό! Μία συμβουλή που μου έδινε η Αλίκη ήταν να μην κάθομαι ποτέ στον ήλιο γιατί καταστρέφει το πρόσωπο!»!

Δείτε πώς είναι σήμερα η Έφη Πίκουλα:

ΓΜ