Μαζί ο Brad Pitt με την Jennifer Aniston; Οι κρυφές διακοπές στη Ρώμη που οργάνωσαν ο George Clooney και η Amal

14.06.2019
Μαζί ο Brad Pitt με την Jennifer Aniston; Οι κρυφές διακοπές στη Ρώμη που οργάνωσαν ο George Clooney και η Amal
Έκανε το "θαύμα" του ο George;

H επανένωση την οποία περιμέναμε όλες, φέρεται, πλέον, επίσημη: ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston είναι μαζί (!), αφού οι φίλοι τους George Clooney και η σύζυγός του Amal, σχεδίασαν για το ζευγάρι ένα ρομαντικό διάλειμμα στη Ρώμη, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Life & Style.

Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο μέγας... προξενητής του Χόλιγουντ και στο παρελθόν συμπρωταγωνιστής του Brad, George Clooney, ο οποίος, να σημειωθεί, ότι ποτέ δεν συμπάθησε την Angelina Jolie και λέγεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι οι φίλοι του μπορούν να τα βρουν ξανά.

«Ο George θέλει να δει έναν από τους καλύτερους φίλους του, τον Βrad Pitt, και πάλι ευτυχισμένο», είπε μια πηγή του Life & Style . «Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Jennifer Aniston».

«Έτσι, ο George κάλεσε τον Βrad και την Jen σε ένα ησυχαστήριο στη Ρώμη. Ο Brad δεν φαινόταν ποτέ πιο ευτυχισμένος», μεταφέρει η πηγή.

Ενώ είναι ακόμα oι πρώτες μέρες, η πηγή του Life & Style λέει ότι ο George είναι πεπεισμένος ότι τα σημάδια είναι καλά για συμφιλίωση και έχει σταυρώσει τα δάχτυλά του αφού δελέασε το ζευγάρι να φύγει από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και τις βαρετές διακοπές της Jen στο Μεξικό για να πάει ένα Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη Ιταλία.

«Ο George ξέρει ότι ο Βrad προσπαθεί πολύ σκληρά για να κερδίσει πίσω τη Jen», είπε η πηγή. «Όχι ότι η Jen είναι αντίθετη σε αυτό, απλά υπάρχουν προφανή ζητήματα εμπιστοσύνης».

Η Jen ήταν πολύ αβέβαιη και ποιος θα μπορούσε να την κατηγορήσει για αυτό; Ο Brad την παράτησε για την Αngie και το να τον εμπιστευτεί ξανά είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Αλλά φαίνεται ότι ο εξαιρετικός σχεδιασμός του George έχει ήδη αποφέρει καρπούς, με τη διαμονή της Jen και του Brad στη Ρώμη να είναι μια μεγάλη επιτυχία. Aν και το διαζύγιό της από τον Justin Theroux, είναι πρόσφατο φαίνεται ότι η Jennifer είναι έτοιμη για το μέλλον.

«Ήταν μερικές μαγικές μέρες», λέει η πηγή του Life & Style. «Ο Brad και η Jen έμειναν σε μια πολύ ιδιωτική βίλα στη Ρώμη. Ο George τα οργάνωσε όλα, λέγοντας ότι έκανε την κράτηση για τους γονείς του και έτσι δεν υπήρχαν αδιάκριτα βλέμματα».

Η Jen και ο Brad λέγεται ότι ήταν ενθουσιασμένοι με το διάλειμμα και είναι πρόθυμοι για περισσότερα, με την πηγή να προσθέτει ότι «Θυμήθηκαν τις καλές στιγμές που είχαν, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, τη χημεία τους, τις εκπληκτικές διακοπές και πολλά άλλα».

Ο Brad ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που πέρασε χρόνο με την πρώην σύζυγό του.

«Tο Σαββατοκύριακο αυτό σίγουρα τους έφερε πιο κοντά. Η Jen είπε στην Amal ότι αισθάνθηκε σαν να επέστρεψε πάνω στην ώρα στον Brad».

Εμείς, βέβαια μεταφέρουμε την είδηση, αν και με ιδιαίτερη επιφύλαξη καθώς ο ίδιος ο Brad πρόσφατα είχε απαντήσει σχετικά και δεν ήταν "θετικός" στο όλο ζήτημα. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο να θυμηθείς την αντίδρασή του.