Σοκάρει η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Mickey Rourke - Αποκλείεται να είναι αυτός [video]

02.09.2019
Σοκάρει η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Mickey Rourke - Αποκλείεται να είναι αυτός [video]
Η όψη του πάλαι ποτέ γόη του Hollywood είναι, τουλάχιστον σοκαριστική.

Γνωρίσαμε τον Mickey Rourke μέσα απο τη θρυλική -πια- ταινία του 1986 "9 1/2 Εβδομάδες" στο πλευρό της Kim Basinger [φωτό κάτω]

H "μετάλλαξή" του έχει ξεκινήσει χρόνια τώρα αλλά σήμερα, η λέξη "αγνώριστος" ακούγεται "λίγη" μπροστά στην πραγματικότητα.

Ο Mickey Rourke είναι 66 ετών και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που λάτρευαν οι γυναίκες για δεκαετίες. Ούτε καν τον πρώτο του παραμορφωμένο από τις πλαστικές και το μποξ εαυτό δεν θυμίζει.

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning Great Britain" ο Rourke εμφανίστηκε μπροστά από την κάμερα... ένας άλλος!

Με ανοιχτό το πουκάμισο και ορατό το τελείως άτριχο και γεμάτο τατουάζ στέρνο του, ένα καουμπόικο καπέλο στο κεφάλι και ένα πρόσωπο που μάλλον γυναίκα θύμιζε στο σύνολο, ο Rourke ήταν μέχρι και... τρομακτικός.

Ιδού το βίντεο όπου μιλά στους παρουσιαστές της εκπομπής για την εποχή που έκανε την επανεμφάνισή του ύστερα από 10 χρόνια απουσίας μέσα από την ταινία 'Wrestler" και στη συνέχεια η χθεσινή του ανάρτηση.

Η λέξη "κρίμα" είναι λίγη!!!!

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και τα social media "πήραν φωτιά"... Οι εικόνες έχουν γίνει viral και το "αίτημα" "BringBackMickeyRourke" πιο άμεσο από ποτέ..

Πραγματικά κρίμα!