"Στο παρά 5": Τι απίθανο reunion των 5 (+2) πρωταγωνιστών της σειράς

25.03.2021
"Στο παρά 5": Τι απίθανο reunion των 5 (+2) πρωταγωνιστών της σειράς
16 χρόνια μετά την προβολη του τελευταίου επεισοδίου της σειράς που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, οι 5 (+2) πρωταγωνιστές της ποζάρουν και πάλι μαζί

Πρόκειται για μία παρέα που έγραψε μεγάλη τηλεοπτική ιστορία -και συνεχίζει να γράφει, δηλαδή, καθώς κάθε φορά που προβάλλεται από την τηλεόραση του Mega κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη, η Αγγελική Λάμπρη και ο Αργύρης Αγγέλου παραμένουν κάτι παραπάνω από φίλοι, ακόμη και μετά το τέλος της σειράς που προβλήθηκε από το 2005 μέχρι το 2007 για πρώτη φορά.

Μοιράζονται συχνά κοινές τους φωτογραφίες, όμως αυτή, η πιο πρόσφατη, ήταν κάπως ξεχωριστή αφού μαζί τους ποζάρου και τα δύο πιο αμέσως πιο κοντινά μέλη της αγαπημένης παρέας, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Η φωτογραφία που -αρχικά- μοιράστηκε η Σμαράγδα Καρύδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 50.000 Likes (χωρίς να έχει συμπληρώσει ούτε ένα 24ωρο από την ανάρτησή της) και μόνο που τη βλέπουμε... χαμογελάμε! Ιδού: