«Άγριες Μέλισσες»: Ο άνθρωπος πίσω από το «κακοποιημένο» πρόσωπο της Σοφούλας - και όχι μόνο [photos]

31.03.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο άνθρωπος πίσω από το «κακοποιημένο» πρόσωπο της Σοφούλας - και όχι μόνο [photos]
Η τεραστια επιτυχία της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 βασίζεται σε τεράστιο βαθμό στο σενάριο και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών της όμως σημαντικό ρόλο σε στιγμές κορύφωσης έχει παίξει, χωρίς αμφιβολία οι αληθοφανείς "μεταμορφώσεις" τους.

Οι σκηνές βίας και ατυχημάτων ήταν ουκ ολίγες κατά τη διάρκεια αυτών των δύο σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες" ξεκινώντας από τις πιο απλές, όπως για παράδειγμα το γρατσούνισμα στο πόδι του μικρού Σέργιου μέχρι τις πιο σύνθετες στο μάτι του Μελέτη, τον φόνο του πατέρα Βόσκαρη και τον πιο πρόσφατο ξυλοδαρμό της Σοφούλας.

Πίσω από όλα αυτά τα συγκλονιστικά "ψέματα" κρύβεται το χέρι της make up artist Άσπας Κωνσταντοπούλου, η οποία καταφέρνει κάθε φορά να "ζωντανεύει" με τον καλύτερο τρόπο το κάθε ειδικό εφέ που ορίζουν οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της σειράς.

Το instagram account της Άσπας Κωνσταντοπούλου περιλαμβάνει "θησαυρούς".

Ξεκινάμε από το πιο πρόσφατο παράδειγμα, αυτό που αφορά στην αποτύπωση του ξυλοδαρμού του Σοφούλας από τον Βόσκαρη, με τις αναρτήσεις της make up artist να έχουν σκοπό να αφυπνήσουν κατά της όποιου είδους βίας

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου με όψη που συγκλονίζει:

Ο Σέργιος Σεβαστός βουτηγμένος στο αίμα του πατέρα Βόσκαρη, τον οποίο μόλις έχει σκοτώσει με λύσσα.

Ο Σπύρος Ντούγιας το διασκέδασε πολύ το πέσιμό του!

Βέβαια, η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τις "μαύρες και ματωμένες" εικόνες της σειρές αλλά και για τις άλλες, τις πιο λαμπερές, τις πιο φωτεινές. Όπως αυτή της Δροσούλας, για παράδειγμα.

Η αυτή της Μαντάμ Κούλας