Άντζελα Γκερέκου: Τα φετινά γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά από τα άλλα - Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ

31.03.2021
Άντζελα Γκερέκου: Τα φετινά γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά από τα άλλα - Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Η ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός συμπλήρωσε 62 χρόνια ζωής, παραμένει λαμπερή και εντυπωσιακή και τρολάρει τον εαυτό της με την αφορμή.

Γενέθλια είχε η Άντζελα Γκερέκου πριν από μερικές μέρες αλλά άργησε, όπως εξήγησε η ίδια, να μοιραστεί φωτογραφίες από τους "εορτασμούς" που όμως φέτος ήταν διαφορετικοί από εκείνους περασμένων ετών.

Μία φωτογραφία με την τούρτα της, στη λεζάντα της οποίας αστειεύτηκε και για τα χρόνια που συμπλήρωσε, μοιράστηκε η Άντζελα Γκερέκου και μία με τη γατούλα της οικογένειας και μία τεράστια ανθοδέσμη δίπλα της [επάνω].

"[26/3/21 🎂] Γύρισα στο σπίτι και το βρήκα γεμάτο μπαλόνια κι αγάπη! Μπορεί να άργησα λίγο για το γενέθλιο post αλλά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την αγάπη!!!
ΥΓ. Ναι! Στα μάτια των αγαπημένων μου έκλεισα τα 26😂
ΥΓ2. Τούρτα μονόκερως ως κριός που είμαι, εμπνευσμένη από @maria_voskopoulou!", γράφει στη λεζάντα η πρόεδρος του ΕΟΤ και ιδού η εορταστική πόζα που χάρισε, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Και στις δύο φωτογραφίες η εορτάζουσα ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς, όμως και τους δικούς της ανθρώπους.

Ενώ κάθε χρόνο ο Τόλης και η κόρη τους, Μαρία, ποζάρουν μαζί της, φέτος απουσίαζαν και οι δύο. Φυσικά ο COVID κάνει τις συναντήσεις πιο δύσκολες, όμως η απουσία του συζύγου της από το πλευρό της, μας κάνει να ανησυχούμε για την υγεία του, η οποία, τον περασμένο Δεκέμβρη είχε συζητηθεί πολύ

Μετά τις φήμες εκείνες, υπήρξαν, τα Χριστούγεννα, φωτογραφίες όπου είδαμε τον θρυλικό τραγουδιστή, όμως ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε εικόνες του.

Ελπίζοντας να είναι όλα καλά, ευχόμαστε κι εμείς "Χρόνια Πολλά".