Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μετά τον τηλεοπτικό γάμο έρχεται και πραγματικός - Το αποκάλυψαν οι ίδιοι

01.04.2021
Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μετά τον τηλεοπτικό γάμο έρχεται και πραγματικός - Το αποκάλυψαν οι ίδιοι
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτουν έτοιμοι να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπάνω. Εκτός μικρής οθόνης, βεβαίως!

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Άγριες Μέλισσες" όπου συμπρωταγωνιστούν και "έδεσαν" αμέσως. Το έχουν παραδεχτεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις τους αμφότεροι.

Η σχέση τους έγινε πιο στενή κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, καθώς, όπως είδαμε μέσω social media -και παραδέχτηκαν και οι ίδιοι- την περάσαν μαζί.

Οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι από τη στιγμή που εκείνη χώρισε από τον τελευταίο της σύντροφο, Μίνωα Μάτσα, ο οποίος, για την ιστορία, είναι, πια, ζευγάρι με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οι ίδιοι διέψευδαν -αν και πάντα με χιούμορ- τις φήμες αυτές, τονίζοντας τη φιλική τους σχέση, όμως η πραγματικότητα τους... προσπέρασε!

Η απίθανη μεταξύ τους "χημεία" που έχει κερδίσει αμέτρητους θαυμαστές τις σειράς, φαίνεται, πώς περάσε και στην πραγματική τους ζωή και οι δύο έγιναν ζευγάρι πραγματικό και ενώ είχαν σκοπό να το κρατήσουν μυστικό, μία απρόσμενη εξέλιξη τους άλλαξε τα σχέδια. Γιατί τον έρωτα, έστω και για λίγο, μπορείς να τον καλύψεις, μια εγκυμοσύνη όμως;

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι μιλώντας στον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ο οποίος έχει αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ που εγκαινίασε ο ΑΝΤ1 και αφορά σε ένα Podcast αφιερωμένο στις "Άγριες Μέλισσες".

"Δεν υπάρχει λόγος για το αρνιόμαστε πια. Ξεκινώντας από τους ίδιους μας τους εαυτούς", παραδέχτηκε συγκινημένη η Μαρία Κίτσου, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να συμπληρώνει "Δεν το φανταζόμουν ποτέ. Είναι η καλύτερή μου φίλη και τώρα θα μου χαρίσει και ένα παιδί. Τι άλλο να ζητήσει κανείς!".

Στη συνέχεια της κουβέντας, οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν ότι έχουν στόχο να παντρευτούν πριν γεννηθεί το παιδί και ζήτησαν -on air- από τον Λευτέρη Χαρίτο να γίνει ο κουμπάρος τους, αφού, κατά κάποιον τρόπο, αυτός είναι ο "ηθικός αυτουργός" αυτής της ευτυχίας!

Όσο για το χαρμόσυνο νέο; Μάλλον έρχεται την κατάλληλη στιγμή γιατί γονείς πρόκειται να γίνουν σύντομα και η Λενιώ με τον Λάμπρο, οπότε, όλα τα δεδομένα "κουμπώνουν" με τον καλύτερο τρόπο.

Η ώρα η καλή, να ευχηθούμε εμείς, και με το καλό το μωράκι τους.

Και με την ευκαιρία να ευχηθούμε καλό μήνα! Πρώτη του Απρίλη σήμερα, ή αλλιώς... Πρωταπριλιά! Οπότε, ξεκαθαρίζουμε ότι όλες οι πιο πάνω πληροφορίες, εκτός της πολύ στενής φιλικής σχέσης των δύο ηθοποιών και του PodCast για τις Άγριες Μέλισσες που, όντως, παρουσιάζει ο Λευτέρης Χαρίτος για λογαριασμό του ΑΝΤ1 είναι απολύτως αναληθείς! Έτσι, για το καλό!

Καλό μήνα και πάλι και ευχές για υγεία και... "Καλή Λευτεριά", μεταξύ άλλων, από την ομάδα του Womenonly.gr