Helen McCrory: Οι Peaky Blinders αποχαιρετούν τη θεία Poly και συγκινούν

17.04.2021
Helen McCrory: Οι Peaky Blinders αποχαιρετούν τη θεία Poly και συγκινούν
Η είδηση για τον θάνατο της δημοφιλούς ηθοποιού είναι ακόμη νωπή και τα social media έχουν γεμίσει από αναρτήσεις προς τιμή της.

Έχοντας δώσει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, η Helen McCrory, η οποία είχε "ορκίσει" φίλους και συγγενείς που γνώριζαν το μυστικό της να μην το αποκαλύψουν σε κανένα γιατί ήθελε να μην επηραστεί το φιλανθρωπικό έργο που είχε αναλάβει σε πολλούς τομείς, άφησε την τελευταία της πνοή χθες (16/4/2021), όπως ανακοίνωσε ο επί 13 χρόνια σύζυγός της, Damian Lewis.

«Πέθανε γαλήνια στο σπίτι, τυλιγμένη σε ένα κύμα αγάπης από συγγενείς και φίλους. Πέθανε όπως έζησε. Χωρίς φόβο», γράφει μεταξύ άλλων ο Lewis ενώ δεν είναι λίγοι οι συνεργάτες, γνωστοί και φίλοι που την αποχαιρετούν δημοσίως. Η τηλεοπτική της οικογένεια των Peaky Blinders μεταξύ αυτών.

Στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram εκθειάζεται τόσο η ερμηνεία της McCrory όσο και η προσωπικότητά της, ενώ τονίζεται πόσο θα λείψει σε όλους!

Η Sophie Rundle που ερμηνεύει τη ανιψιά της Poly, Ada Shelby, στη σειρά γράφει τα εξής:

"Θεέ μου ήταν τόσο κουλ. Είναι ολοκληρωτικά ανούσιο και σκληρό να χάσουμε την Helen, ήταν εξαιρετική και ξεχωριστή. Σοκαριστικά ταλαντούχα. Τεράστιο προνόμιο να έχω δουλέψει κοντά της τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο τη θαύμαζα. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους αγαπημένους της. Η Pol μας. Τόσο βαριά η απώλεια. Θα μας λείψεις πολύ🖤"

Ο Finn Cole που παίζει τον γιο τη Poly, Michael, στη σειρά, γράφει:

"Μητέρα, σύζυγος και παράδειγμα προς μίμηση σε όλα. Μία δύναμη της φύσης της οποίας τις συμβουλές θα ακολουθώ πάντα. Από την πρώτη μέρα στους Peaky ένιωσα την ευλογία του να είναι δίπλα μου. Σ' ευχαριστώ μαμά. Αναπαύσου με γαλήνη"

Ο Sam Claflin, που ερμηνεύει τον Oswald Mosely στη σειρά την αποκαλεί "είδωλο". Γράφει μεταξύ άλλων.

"Ηelen McCrory.
Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει. Για όλα όσα μας έφερες. Και για όλα όσα άφησες.
Υπήρξες δασκάλα μας. Οδηγός. Ηγέτης. Έμπνευση. Και φίλη σε τόσους πολλούς.

Το δικό της αντίο έγραψε και η Κate Philips, η τηλεοπτική Linda Shelby