Angelina Jolie: Μίλησε για μελλοντικές σχέσεις και για το κατά πόσον είναι ευτυχισμένη αυτή την εποχή

13.05.2021
Angelina Jolie: Μίλησε για μελλοντικές σχέσεις και για το κατά πόσον είναι ευτυχισμένη αυτή την εποχή
Ο κάθε περιζήτητος εργένης σίγουρα θα θέλει να ακούσει προσεκτικά τις προδιαγραφές που έχει θέσει για τον επόμενη σχέση της η Angelina Jolie μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt.

Η 45χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μίλησε πριν από λίγες μέρες για τις προσδοκίες της για τις μελλοντικές της σχέσεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο E! Νews μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της στο Those Who Wish Me Dead, Medina Senghore. Όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη Justin Sylvester αν έχει μια λίστα με «κάτι που απαγορεύεται στις σχέσεις», η σταρ του Maleficent δεν έκανε πίσω και απάντησε. «Πιθανότατα έχω μια πολύ μεγάλη λίστα», είπε η Jolie αναφερόμενη στα πρότυπά της, σημειώνοντας, «Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό τώρα».

Η Angelina χώρισε τον Brad Pitt το 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και σχεδόν 12 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι, που βρίσκεται επί του παρόντος σε μια συνεχιζόμενη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών, έχει έξι παιδιά μαζί: Τον 19χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 14χρονη Shiloh και τα 12 ετών δίδυμα Vivienne και Knox. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Ε! News Daily Pop, η Jolie, αστειευόμενη, είπε ότι μερικές φορές τα παιδιά της είναι αυτά που τη φροντίζουν αυτές τις μέρες. «Έχω έξι πολύ ικανά παιδιά», εξήγησε.

«Φυσικά ξυπνάς και απλά λες “Πρέπει να βεβαιωθώ ότι είναι τα παιδιά εντάξει. Πρέπει να βεβαιωθώ ότι είναι ψυχικά εντάξει”, αλλά ειλικρινά, νομίζω ότι πλέον άλλαξαν και σκέφτονται εκείνα, “Πρέπει να βεβαιωθώ ότι η μαμά είναι εντάξει”».

«Με φροντίζουν πολύ καλά και είμαστε μια καλή ομάδα, οπότε είμαι πολύ, πολύ τυχερή», συνέχισε η Angelina. «Είμαι πάντα αυτή που ανησυχεί, αλλά δεν ανησυχώ για αυτά. Είναι καλά παιδιά».

Η σκηνοθέτης του Unbroken είχε μιλήσει στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στην αγγλική Vogue για το πόσο «σκληρά» ήταν τα πράγματα μετά το χωρισμό της με τον Brad. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ευτυχισμένη σε αυτή τη φάση της ζωής της, η Αngelina αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να «μην είμαι εκεί ακόμα» προσθέτοντας «δεν ξέρω».

«Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Έχω επικεντρωθεί στη θεραπεία της οικογένειάς μας », παραδέχτηκε. «Επιστρέφει αργά, όπως ο πάγος που λιώνει και το αίμα επιστρέφει στο σώμα μου. Αλλά δεν είμαι εκεί. Δεν είμαι εκεί ακόμα. Αλλά ελπίζω να είμαι. Το σχεδιάζω».