Ben Affleck: Αυτές είναι οι 6 πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του

15.05.2021
Ben Affleck: Αυτές είναι οι 6 πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του
Ο Ben Affleck είχε μερικές πολύ γνωστές σχέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά η λίστα των πρώην ερωμένων του είναι στην πραγματικότητα, αρκετά σύντομη. Αν και είναι ξεκάθαρο ότι έχει κάτι με τις Jennifers (ήταν αρραβωνιασμένος με τη μία ενώ την άλλη την παντρεύτηκε), έχει επίσης τη συνήθεια να βγαίνει με τις συμπρωταγωνίστριές του. Προς το παρόν, ο Ben "επίσημα" δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση, ωστόσο, πέρασε πολύ χρόνο πρόσφατα με την πρώην του, Jennifer Lopez, μετά το χωρισμό της από τον Αlex Rodriguez τον περασμένο μήνα. Πήγαν και ένα ταξίδι στη Μοντάνα μαζί! Αμέ! Και οι φήμες οργιάζουν! Με την αφορμή αυτής της πιθανής "αναθέρμανσης" ας κάνουμε όμως ένα flash back στις σχέσεις του τα τελευταία χρόνια.

Cheyenne Rothman

Η σκηνοθέτις ταινιών μικρού μήκους ήταν μια από τις πρώτες κυρίες που έκλεψαν την καρδιά του Βen. Το ζευγαράκι του γυμνασίου, συναντήθηκε για πρώτη φορά στο καλοκαιρινό camp και έβγαινε μαζί για περίπου επτά χρόνια πριν χωρίσει το 1997, μετά την ταινία Good Will Hunting που τον έκανε διάσημο.

Gwyneth Paltrow

Αφού χώρισε από την αγαπημένη του στο γυμνάσιο, ο Ben ξεκίνησε μια σχέση για πρωτοσέλιδα, με την Gwyneth (το είχαμε λησμονήσει, τελείως, αυτό το ζευγάρωμα) Οι δύο τους έβγαιναν μαζί από το 1997 έως τα τέλη του 2000 και μάλιστα μοιράστηκαν μαζί την οθόνη στα Shakespeare in Love και Bounce.

Jennifer Garner

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό από την J Lo, ο Ben έγινε ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο Daredevil. Το 2005, το ζευγάρι παντρεύτηκε κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στην Καραϊβική. Καλωσόρισαν τρία παιδιά μαζί, τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel , προτού ανακοινώσουν το χωρισμό τους το 2015. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, υπέβαλαν επίσημα αίτηση διαζυγίου, αλλά έχουν παραμείνει φίλοι λόγω των παιδιών τους. Πρόσφατα, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, ο Ben έπλεξε, δημόσια, το εγώμιο της μητέρας των παιδιών του.

Lindsay Shookus

Τον Ιούλιο του 2017, οι ειδήσεις ήθελαν τον ηθοποιό του Justice League να βγαίνει με την Lindsay Shookus, παραγωγό του Saturday Night Live. Ενώ η σχέση τους φαινόταν αρκετά φρέσκια, το Us Weekly ανέφερε ότι ο Ben έβλεπε την Lindsay περιστασιακά από το 2015, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer και εκείνη ήταν παντρεμένη με τον πρώην συνάδελφο της από το SNL, Kevin Miller. Ωστόσο, μετά από σκαμπανεβάσματα, το ζευγάρι χώρισε για τα καλά τον Απρίλιο του 2019.

Anna de Armas

Ο Βen άρχισε να βγαίνει με την συμπρωταγωνίστρια του στο Deep Water, την άνοιξη του 2020. Ήταν μαζί για σχεδόν ένα χρόνο προτού χωρίσουν τον Ιανουάριο του 2021. Σύμφωνα με το People, η Anna ήταν αυτή που του ζήτησε να χωρίσουν. «Η σχέση τους ήταν περίπλοκη», ανέφερε τότε μια πηγή. «Η Αnna δεν θέλει να είναι στο Λος Άντζελες και ο Βen προφανώς πρέπει να είναι εκεί, αφού τα παιδιά του ζουν στο Λος Άντζελες».

Jennifer Lopez

Το 2002, ο Βen άρχισε να βγαίνει με την τραγουδίστρια του «Jenny from the Block» μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Το ζευγάρι, γνωστό και ως Bennifer, αρραβωνιάστηκε λίγους μήνες αργότερα τον Νοέμβριο, όταν ο ηθοποιός της προσέφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, ο γάμος τους αναβλήθηκε λόγω της «υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης», κάτι που οδήγησε στη διάλυση της σχέσης τους τον Ιανουάριο του 2004.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου ο Ben και η Jen βγαίνουν πάλι μαζί μετά το χωρισμό της από τον Αlex Rodriguez. Οι δύο τους «συνελήφθησαν» πριν από λίγο διάστημα να περνούν χρόνο μαζί στη Μοντάνα , αν και η κατάσταση της σχέσης τους παραμένει ασαφής.

Νικολέτα Μακρή