Lisa Kudrow: Ο λόγος που ο γιος της νόμιζε ότι η Jennifer Aniston ήταν η μαμά του

14.05.2021
Lisa Kudrow: Ο λόγος που ο γιος της νόμιζε ότι η Jennifer Aniston ήταν η μαμά του
Όσα είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της

Η Lisa Kudrow βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή Conan και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εποχή που γύριζε τη δημοφιλή σειρά 'Τα Φιλαράκια' στο ρόλο της Phoebe, για τις ανάγκες της οποίας περνούσε πολλές ώρες στο στούντιο, με αποτέλεσμα ο γιος της να μπερδευτεί για το ποια είναι η μαμά του.

Matthew Perry: Σάλος με βίντεο που φλερτάρει 19χρονη

Όπως είπε η ηθοποιός, ο 23χρονος σήμερα γιος της περνούσε πολύ χρόνο με την Jennifer Aniston στα γυρίσματα της σειράς και κάποια στιγμή πίστευε ότι ήταν η μαμά του. "Μπερδεύτηκε λίγο. Ξέρω ότι είχε εμμονή με την Jen Aniston” είπε ο παρουσιαστής, με την Kudrow να απαντάει ότι "Πετούσε στην αγκαλιά της. Κι εκείνη είναι αγαπησιάρα και ήταν λογικό. Και ήμουν πάντα χαρούμενη που ο Julian ένιωθε και έπαιρνε αγάπη”.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες που τους θέλουν ξανά μαζί, οι κοινές διακοπές και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Όπως είπε, μια μέρα ο γιος της είδε την Aniston στην τηλεόραση και είπε "Μαμά” κι όπως θυμάται η Kudronw "είμαι αναλυτική στη σκέψη μου οπότε σκέφτηκα αυτό είναι κάτι που θα ευχόταν; Έχουν κάποια βαθύτερη σύνδεση ψυχής που εγώ δεν έχω μαζί του;”.

Η Lisa Kudrow ήταν έγκυος στον Julian κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τέταρτης σεζόν της σειράς, με την εγκυμοσύνη της να γίνεται μέρος της πλοκής, καθώς η Phoebe αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα στα τρίδυμα του αδελφού της.