Oprah Winfrey: Η ερώτηση που μετάνιωσε που έκανε σε συνέντευξη με celebrity

14.05.2021
Oprah Winfrey: Η ερώτηση που μετάνιωσε που έκανε σε συνέντευξη με celebrity
Η αποκάλυψη της επιτυχημένης παρουσιάστριας

Η Oprah Winfrey είναι αναμφίβολα η πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια της τηλεόρασης η οποία, παρόλο που στην πορεία της καριέρας της έκανε πολλές ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με celebrities, έχει κάνει και αυτή μερικά λάθη.

Adele: Ο πατέρας της πέθανε πάμφτωχος σε ένα τροχόσπιτο

Η 67χρονη παρουσιάστρια μίλησε πρόσφατα στο podcast του Rob Lowe κι αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει. Πιο συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να κάνει μια ερώτηση που μετανιώνει μέχρι σήμερα, την οποία δεν ήθελε ούτε τότε να κάνει, αλλά οι παραγωγοί της την πίεσαν αφού πίστευαν ότι θα ενδιέφερε πολύ το κοινό.

Angelina Jolie: Μίλησε για μελλοντικές σχέσεις και για το κατά πόσον είναι ευτυχισμένη αυτή την εποχή

Σε αρκετά νεότερη ηλικία, είχε πάρει συνέντευξη από την Sally Field, η οποία τότε όχι μόνο συμπρωταγωνιστούσε με τον Burt Reynolds αλλά είχε και σχέση μαζί του. Εκείνη λοιπόν τη ρώτησε αν "Ο Burt κοιμάται φορώντας την περούκα του”, και όπως είπε "το λέω τώρα και ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι ότι έκανα αυτή την ερώτηση. Αλλά το έκανα γιατί οι παραγωγοί μου έλεγαν 'πρεπει να το ρωτήσεις, αυτό θέλουν να μάθουν όλοι'. Οπότε το ρώτησα και εκείνη έγινε ψυχρή. Έκλεισε και δεε μπορούσα να την ξανακάνω να ανοιχτεί”.