«Ξέχασα το καρότσι με τον γιο μου σε διάδρομο του σουπερμάρκετ»

18.05.2021
«Ξέχασα το καρότσι με τον γιο μου σε διάδρομο του σουπερμάρκετ»
Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Στη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε γκρανμάδερ» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δύο τρομακτικά περιστατικά αφηρημάδας.

Πέτρος Φιλιππίδης: "Είχαμε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους" - Η αντίδραση της ηθοποιού

Όπως ο ίδιος είπε, το πρώτο είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια, όταν εργαζόταν σε μια ασφαλιστική εταιρεία για να καλύπτει τα δίδακτρά της σχολής του, για λογαριασμό της οποίας έκανε εισπράξεις με τη μηχανή του. «Είναι παραμονές εορτών και έχω πάει σε ένα εργοστάσιο να εισπράξω και έχω περίπου 600.000 δραχμές στην τσάντα μου. Σκέψου ότι εγώ έπαιρνα 8.000 δραχμές το μήνα. Όπως είναι λοιπόν η Samsonite με τα λεφτά, γυρίζω και πάω προς το σπίτι, περνάω έξω από το Μινιόν και βλέπω στη βιτρίνα κάτι ρακέτες. Και επειδή δεν ψωνίζω, ποτέ δεν ψώνιζα, λέω, ρε συ, να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου;», είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Έλενα Ράπτη: Μυστικό διαζύγιο μετά τον μυστικό γάμο - Η επιβεβαίωση από τη Φαίη Σκορδά, όμως κάτι στις ημερομηνίες δεν "βγαίνει" [video]

Μπαίνοντας λοιπόν στο Μινιόν, δοκίμασε τις ρακέτες σε ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, ακουμπώντας την τσάντα με τα χρήματα κάτω. Τις αγόρασε, πήγε σπίτι και τότε η μαμά του τον ρώτησε: «Η τσάντα σού πού είναι;». «Παγώνω, η τσάντα μου είναι μέσα στο Μινιόν με 3.000 κόσμο. Λέω τέλος, πάω φυλακή. Και γυρίζω πίσω και η τσάντα είναι εκεί που την έχω αφήσει».

Ένα άλλο περιστατικό αφορά τον γιο του, τον οποίο ξέχασε στο σουπερμάρκετ. «Το παιδί είναι μικρό, το σουπερμάρκετ πολύ κοντά στο σπίτι μας και το παίρνω με το καρότσι να το πάω στο σουπερμάρκετ. Ψωνίζω, αφήνω σε έναν διάδρομο το καρότσι, χαζεύει εκεί, γυρίζω πίσω με τα ψώνια. Μου λέει η Αθηνά, το παιδί το άφησες απέξω; Λέω, ποιο παιδί; Και πάω και είναι αυτός στο καρότσι. Μου λέει η Αθηνά, παιδί δεν ξαναπαίρνεις».