Μυστικός γάμος και για την Ευγενία Δημητροπούλου

15.06.2021
Μυστικός γάμος και για την Ευγενία Δημητροπούλου
Η δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα

Μόλις χθες μάθαμε για τον μυστικό γάμο της Παναγιώτας Βλαντή και σήμερα ακούσαμε ότι η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε επίσης χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συμπαθέστατη και ταλαντούχα ηθοποιός και ο επί ενάμιση χρόνο σύντροφός της, νευροχειρουργός, Στέλιος Βλατάκης, παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Δημαρχείο της Κηφισιάς σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει κοντά στις γιορτές και η Ευγενία Δημητροπούλου είχε μιλήσει γι' αυτό (αν και με πολύ δυσκολία καθώς δεν της αρέσει να αναφέρεται στα προσωπικά της) στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Πρωινό.

Εκεί, λοιπόν, είχαμε μάθει ότι ο νυν σύζυγός της είχε "συνωμοτήσει" με την αδελφή της και είχαν διαλέξει μαζί το δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου. Τα υπόλοιπα είναι, απλά ιστορία.

Ιδού η αποκάλυψη του αρραβώνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Μιλώντας στο womenonly.gr τον Μάρτιο, η Ευγενία Δημητροπούλου είχε απαντήσει μεταξύ άλλων σε ερώτηση της Νικολέτας Μακρή σχετικά με το αν την καταπιέζει που δεν μπορεί να είναι με τον σύντροφό της όπως θα ήθελε, λόγω του ότι φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

Δεν καταπιέζομαι ιδιαίτερα. Ζω κανονικά τη ζωή μου, απλά δεν τροφοδοτώ καθόλου το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δεν θα αντιδράσω δηλαδή αν κάτι γραφτεί ή δεν θα πυροδοτήσω μια κατάσταση δίνοντας απαντήσεις. Οπότε προσπαθώ με αυτό τον τρόπο να το κρατάω όσο λιγότερο γνωστό γίνεται. Αλλά είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, το ζω όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι και έπειτα δεν είμαι και κάποια που με κυνηγάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην ίδια συνέντευξη είχε ζητήσει να κρατήσει για τον εαυτό της την απάντηση σε ερώτηση σχετικά με τον γάμο ενώ τόνισε ότι περισσότερο την ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας, όχι ο γάμος σαν γάμος. Τρεις μήνες μετά είναι ήδη παντρεμένη. Από εμάς, χίλιες ευχές για βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!