Η Eva Herzigova ήρθε στην Ελλάδα - Έτσι την καλωσόρισε η Βίκυ Καγιά

15.06.2021
Η Eva Herzigova ήρθε στην Ελλάδα - Έτσι την καλωσόρισε η Βίκυ Καγιά
Στη Σαντορίνη βρίσκεται από χθες (14/6/2021) το διάσημο μοντέλο από την Τσεχία.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, το καλοκαίρι ήρθε και οι απανταχού διάσημοι λάτρεις της χώρας μας άρχισαν την... απόβαση! Μετά την Kate Hudson που βρίσκεται στη Σκιάθο, είδαμε ακόμη μία διάσημη κυρία που επέλεξε τη χώρα μας ως τον πρώτο προορισμό μετά το Lockdown.

O λόγος για την Eva Herzigova η οποία βρίσκεται στη Σαντορίνη με την παρέα της από όπου και έχει κάνει ήδη τρεις αναρτήσεις. Αντίθετα με τη Hudson που, επίσημα δεν έχει αναφέρει πού βρίσκεται, η Herzigova δεν σταματά να ποστάρει, ανοιχτά, Ελλάδα και να συνοδεύει τις αναρτήσεις της με τα ανάλογα hashtags.

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ήταν, κυριολεκτικά, μόλις πάτησε το πόδι της στο νησί. Από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης οι δύο πρώτες εικόνες, ενώ ανάμεσα στα σχόλια που είδαμε στη συνέχεια, ξεχωρίζει αυτό της Βίκυς Καγιά, η οποία την καλωσορίζει δημόσια.

Στη δεύτερη ανάρτηση από το κυκλαδίτικο νησί βλέπουμε την Eva να ποζάρει με θέα την καλντέρα ενώ στη λεζάντα ενημερώνει ότι θα "απολαύσει τον ήλιο", παρά την εμφανή συννεφιά.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση είναι από τη σημερινή βόλτα της στο νησί, όπου μοιράζεται εικόνες από μια συννεφιασμένη Σαντορίνη που δείχνει μια άλλη, απόκοσμη ομορφιά. Ιδού και αναμένουμε τα νεότερα από το... μέτωπο!