Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη "εξαντλημένη" εικόνα της νέας μαμάς πλάι στις "ωραίες κοιμωμένες" της

29.06.2021
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη "εξαντλημένη" εικόνα της νέας μαμάς πλάι στις "ωραίες κοιμωμένες" της
Πρώτη μέρα στο σπίτι με τις δίδυμες κόρες της για την ελληνίδα παρουσιάστρια και ιδού περίπου πώς πήγε.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα #tanimanidakia την περασμένη εβδομάδα και χθες, ο μπαμπά Σάκης Τανιμανίδης πήρε τα τρία κορίτσια του και πήγε σπίτι.

Κατά την έξοδο από το μαιευτήριο οι νέοι γονείς μίλησαν στις κάμερες με μια συγκίνηση που δεν μπορούσαν να κρύψουν. Πώς είναι τα πράγματα, όμως, στο... Τανιμαιδαΐικο με δύο νεογέννητα; Το πρώτο story της μαμάς τα λέει όλα.

Πάντα με τον γνωστό χαριτωμένο της τρόπο, η Χριστίνα ποζάρει για μία selfie με εκείνη σε πρώτο -μισό- πλάνο και τα κορίτσια της "τις ωραίες κοιμωμένες" όπως τις αποκαλεί χαρακτηριστικά σε δεύτερο, μέσα στις καλαθούνες τους.

Τα μωράκια, των οποίων τα ονόματα έχουν αποφασιστεί, όμως δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα, γεννήθηκαν στις 23/6/2021 και εκείνος που μοιράστηκε το νέο ήταν ο περήφανος πατέρας τους. Με μία απίθανη ανάρτηση, μια φωτογραφία του ίδιου που κρατά αγκαλιά τις κόρες του, ο Σάκης ενημέρωσε όλο το κόσμο για τις χαρές του.

Από την πλευρά της η Χριστίνα μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τις κόρες της δυο μέρες αργότερα. Μια φωτογραφία την οποία συνόδευσε με λόγια αγάπης, πολύ τρυφερά.

"Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! ❤️
Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.
Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα.
Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!"