Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία από το χειρουργείο που δεν είχαμε δει

11.07.2021
Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία από το χειρουργείο που δεν είχαμε δει
Σήμερα κρατά αγκαλιά τις δίδυμες κόρες της, όμως η νέα μητέρα, γύρισε λίγο πίσω στον καιρό και μοιράστηκε άγνωστες εικόνες και πληροφορίες για την ίδια και τα κορίτσια της.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις θυγαγέρες της στις 23 Ιουίου 2021 και την ανακοίνωση έκανε ο πανευτυχής μπαμπάς, Σάκης Τανιμανίδης, μέσα από τα social media.

Από εκείνη τη στιγμή, το ζεύγος έχει μοιραστεί αρκετές φορές εικόνες της νέας τους καθημερινότητας και χθες, η Χριστίνα, έχοντας αφήσει τις κόρες της στα έμπειρα χέρια των γιαγιάδων που έχουν έρθει για ενίσχυση, είχε λίγο χρόνο και αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των followers της.

Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι ευχήθηκε στη Χριστίνα Μπόμπα για τα γενέθλιά της [video]

Έτσι, μάθαμε, αφενός ότι τα Τανιμανιδάκια έχουν ένα ολοκληρο λεπτό διαφορά μεταξύ τους, ότι η Χριστίνα γέννησε με καισαρική, καθώς μοιράστηκε και μία φωτογραφία από το χειρουργείο, και ενώ γέννησε στην 38η εβδομάδα καμία από τις κόρες της δεν χρειάστηκε να μπει στη θερμοκοιτίδα.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Χριστίνας τον Δεκέμβριο του 2020 και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης απείχε φέτος από το Survivor. Δυο μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2021, έγιναν τα "αποκαλυπτήρια" του φύλου των διδύμων, με μια απίθανη γιορτή που είχαν διοργανώσει τα παιδιά των κουμπάρων και κολλητών τους φίλων, Μαρίνας Βερκίνου και Μίλτου Καμπουρίδη.

Και οι δύο είχαν μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που είχαν αντιμετωπίσει. Καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη, η Χριστίνα Μπόμπα, είχε αποκαλύψει όλο το σκεπτικό τους αλλά και τον δρόμο τους μέχρι την εγκυμοσύνη.

«Ο Σάκης επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα 'δεν πειράζει, την επόμενη'. Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω 'ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας'. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε», είχε πει τότε η Χριστίνα που σήμερα κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της. Για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που είπε στην εκπομπή της Ελεονώρας, πάτησε τον σύνδεσμο.