Jennifer Lopez: Τι απάντησε σε τηλεοπτική εκπομπή όταν ρωτήθηκε για τον Ben Affleck [video]

23.07.2021
Jennifer Lopez: Τι απάντησε σε τηλεοπτική εκπομπή όταν ρωτήθηκε για τον Ben Affleck [video]
Η JLo κρατά μια πολύ... μαζεμένη στάση όταν καλείται να μιλήσει για το νέο ειδύλλιο της με τον Ben Affleck.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στo Τοday show πριν μερικές μέρες, η 51χρονη σταρ ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Hoda Kotb αν η πρόσφατη ευτυχία της έχει να κάνει με τον Ben. Ως επαγγελματίας που είναι, η Jennifer απάντησε πονηρά λέγοντας, «Είμαι πάντα χαρούμενη όταν βλέπω εσένα Hoda μου», προτού εστιάσει στην επανακυκλοφορία του τραγουδιού της «Love Makes the World Go Round».

«Το τραγούδι κυκλοφορεί πέντε χρόνια από τότε που το κάναμε. Και πιστεύω ότι αυτό το μήνυμα της αγάπης, του να αγαπά ο ένας τον άλλο και να είναι μαζί, δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρο από αυτή τη στιγμή», είπε η Jen χαμoγελώντας, αποφεύγοντας στην ουσία, να απαντήσει ανοιχτά ενώ η παρουσιάστρια να επιμένει: "Δείχνεις πάντα ευτυχισμένη, αλλά τώρα ΠΙΟ ευτυχισμένη. Είσαι ΠΙΟ ευτυχισμένη;"

Η Jennifer και ο Ben συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, αλλά μετά από δύο χρόνια δεσμού - και έναν αρραβώνα - χώρισαν λόγω της υπερβολικής πίεσης από τα μέσα ενημέρωσης. Τον Απρίλιο, τελικά αποφάσισαν να δώσουν στην αγάπη τους μια δεύτερη ευκαιρία και από τότε φαίνεται ότι τα πάνε υπέροχα μεταξύ τους και είναι πιο ερωτευμένοι και συνειδητοποιημένοι από ποτέ. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα φαίνονται να γίνονται αρκετά σοβαρά καθώς πρόσφατα εντοπίστηκαν να ψάχνουν για σπίτι για να μείνουν μαζί.

Ιδού το εν λόγω βίντεο και και το συγκεκριμένο κομμάτι περίπου στο δεύτερο λεπτό.