Όταν η Rihanna ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, Chris Brown

25.11.2021
Όταν η Rihanna ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, Chris Brown
Η φωτογραφία της τραγουδίστριας είχε σοκάρει τον κόσμο

Έχουν περάσει 12 χρόνια από την νύχτα που η Rihanna, η οποία τότε βρισκόταν ήδη στην κορυφή των charts, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της και τραγουδιστή, Chris Brown, με τις φωτογραφίες της να σοκάρουν το κοινό.

Το διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard θα εξερευνηθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

Η Rihanna και ο Chris Brown ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, και γνωρίστηκαν όταν ακόμα ήταν έφηβοι. Ξεκίνησαν ως καλοί φίλοι τον Δεκέμβριο του 2005, και τρία χρόνια αργότερα ο τραγουδιστής αποκάλυψε την σχέση τους. Μάλιστα, δύο μέρες μετά την εμφάνιση τους στα βραβεία Grammy του 2008, ο Brown τραγούδησε για τη Rihanna στα 21α γενέθλιά της, και γενικά φαινόταν πως το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Την ημέρα των Grammy του 2009, ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι, που επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί, δεν θα ανέβαινε ποτέ στη σκηνή. Αργότερα, αποκαλύφθηκε πως ο τραγουδιστής ξυλοκόπησε βάναυσα την 22χρόνη τότε τραγουδίστρια, ενώ κυκλοφόρησαν σοκαριστικές φωτογραφίες της με μώλωπες στο πρόσωπο, πρησμένα μάτια και αίματα στα χείλη. Ο λόγος του ξυλοδαρμού ήταν πως εκείνη είχε ανακαλύψει ότι ο σύντροφος της κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα και αφότου καυγάδισαν, εκείνη ζήτησε να χωρίσουν οριστικά.


Σε μια ένορκη δήλωση, ένας ντετέκτιβ είπε ότι ο Brown χτύπησε επανειλημμένα τη Rihanna στο πρόσωπο και το χέρι, δαγκώνοντας το αυτί της ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε, της έκανε κεφαλοκλείδωμα με αποτέλεσμα να χάνει σιγά σιγά τις αισθήσεις της καθώς προσπαθούσε να απελευθερωθεί. Σύμφωνα με την μαρτυρία της τραγουδίστριας, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, εκείνος ούρλιαζε ότι θα την σκότωνε.

Τον Μάρτιο του 2009, ο Brown κατηγορήθηκε για κακούργημα, παραδέχθηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε πενταετή αναστολή και 1.400 ώρες κοινωφελούς εργασίας.