Kim Kardashian: Έχει αλλάξει η ζωή της με τον Pete Davidson και φέρεται μαζί του σαν έφηβη

26.11.2021
Kim Kardashian: Έχει αλλάξει η ζωή της με τον Pete Davidson και φέρεται μαζί του σαν έφηβη
H Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι το νέο hot ζευγάρι της show biz. Οι κοινές εμφανίσεις τους έχουν γίνει πιο συχνές και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ γρήγορα. Μάλιστα μια πηγή αναφέρει στο Page Six ότι η Kardashian είναι τόσο χαρούμενη που «χαχανίζει συνεχώς» όταν βρίσκεται μαζί με τον Davidson.

«Φέρεται σαν έφηβη», λένε. «Γελάει συνέχεια. Ο Pete την έκανε να νιώθει ότι το ρολόι έχει γυρίσει 20 χρόνια πίσω. Φαίνεται ευτυχισμένη».

Ωστόσο, μια δεύτερη πηγή είπε στο Page Six, ότι στην πραγματικότητα προσπαθούν να προσέξουν τα βήματα τους.

«Ακόμα γνωρίζονται μεταξύ τους και θέλουν όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση», είπε η πηγή. «Προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό. Βγαίνουν ραντεβού. Δεν υπάρχει επίσημος τίτλος. Βγαίνουν ραντεβού και γνωρίζονται, ακόμα ανακαλύπτει ο ένας τον άλλον».

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι όντως ζευγάρι - Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους

Την προηγούμενη εβδομάδα η Kardashian έκανε ένα πάρτι με τον Davidson στο σπίτι της μαμάς της στο Palm Springs. Οι δύο τους πόζαραν με ασορτί σετ πιτζάμες από τη σειρά Skims της Kardashian, ενώ μαζί τους ήταν η Kris Jenner και ο Flavor Flav.

«Ακόμη και όταν βρίσκονται σε διαφορετικές ακτές των ΗΠΑ, η Kim και ο Pete παραμένουν σε επαφή», είπε μια πηγή στο People. «Γνωρίζονται καλύτερα και τα πάνε πολύ καλά. Η Kim λατρεύει τη ζωντάνια του. Είναι πολύ αστείος, διασκεδαστικός και κάνει την Κim χαρούμενη. Συνεχίζουν να βγαίνουν και να το απολαμβάνουν. Κάνει κομπλιμέντα στην Κim και της αρέσει».

Η Kardashian και ο Davidson εθεάθησαν για πρώτη φορά να κρατιούνται χέρι-χέρι την περίοδο του Halloween ενώ ήταν πάνω σε ένα rollercoaster. Αρχικά, διέψευσαν τις φήμες ότι ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι, αλλά από τότε έχουν εντοπιστεί σε ρομαντικά ραντεβού στη Νέα Υόρκη και στο σπίτι του Davidson στο Staten Island, και ο φακός τους έχει τσακώσει μαζί περπατώντας χέρι χέρι, εικόνα που δεν άφησε πια κανένα περιθώριο αμφιβολίας.