5 celebrities που έχουν ταρακουνήσει το Χόλιγουντ για την επαναστατικότητα τους

21.03.2022
5 celebrities που έχουν ταρακουνήσει το Χόλιγουντ για την επαναστατικότητα τους
Οι celebrities τις περισσότερες φορές δείχνουν και συμπεριφέρονται πάντα τέλεια για να ανταποκριθούν στην εικόνα που έχει διαμορφώσει για αυτούς το κοινό. Ωστόσο όλο και περισσότεροι σταρ αρνούνται να ανταποκριθούν σε αυτές τις προσδοκίες. Αντίθετα, φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες και χαράσσουν τα δικά του μονοπάτια προς την επιτυχία. Το Χόλιγουντ έχει ταρακουνηθεί από επαναστάτες, και παρόλο που κάποιοι μπορεί να μην συμφωνούν με αυτούς τους τρόπους έκφρασης τους, αυτοί οι celebrities υπερασπίζονται αυτό που πιστεύουν. Εμείς βέβαια θαυμάζουμε αυτές τις ισχυρές προσωπικότητες που δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια τους.

Αdele

Η βραβευμένη τραγουδίστρια απέδειξε ότι δεν θέλει να παίζει με τους κανόνες κανενός άλλου και έκανε ένα διάλειμμα 5 ετών στη μέση της καριέρας της. Αν και οι μάνατζέρ της ήταν αντίθετοι, η Adele ήξερε ότι έπρεπε να βάλει πρώτα τον εαυτό της. «Αν δουλεύω συνεχώς, οι σχέσεις μου αποτυγχάνουν. Έτσι τουλάχιστον τώρα μπορώ να έχω αρκετό χρόνο για να γράψω έναν χαρούμενο δίσκο και να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη», είπε.

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus είχε μια τυπική εμφάνιση πριγκίπισσας της Disney όταν έπαιζε τη Hannah Montana σε ένα εμβληματικό εφηβικό sitcom. Όμως η τραγουδίστρια παραδέχεται σήμερα ότι δεν ένιωθε τότε o εαυτός της. «Από την εποχή που ήμουν 11 ετών, μου φέρονταν όλοι στο στυλ “Είσαι ποπ σταρ!”. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να είσαι ξανθιά και να έχεις μακριά μαλλιά και να φορέσεις κάτι αστραφτερό και στενό. Με έκαναν να μοιάζω με κάποια που δεν ήμουν», αποκάλυψε.

Αργότερα, η Cyrus βρήκε το στυλ της και έγινε ένα επαναστατικό fashion icon. «Δεν θέλω να φαίνομαι όμορφη. Θέλω να φαίνομαι σκληροπυρηνική», είπε.

Lady Gaga

Η Lady Gaga είναι μια από τις πιο ασυνήθιστες και μοναδικές καλλιτέχνιδες και παραδέχεται ότι πάντα δεν έμοιαζε με καμία άλλη. «Μεγαλώνοντας, πάντα μου έλεγαν ότι είμαι επαναστάτρια. Οι άνθρωποι έλεγαν για μένα πράγματα όπως "Είσαι προκλητική και "Γιατί είσαι ντυμένη έτσι;. Αλλά συνέχισα να κάνω αυτό που ήθελα και να φοράω αυτό που ήθελα, γιατί προφανώς δεν έχω αλλάξει», αποκάλυψε.

Μadonna

Μία από τις μεγαλύτερες επαναστάτριες στο Χόλιγουντ, η Madonna συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα statement outfit της, τις απίστευτες ερμηνείες της αλλά και τις τολμηρές εμφανίσεις της στα social media. Η τραγουδίστρια του «Rebel Heart» παραδέχεται ότι υπάρχουν δύο πλευρές στην προσωπικότητά της: «Η πιο επαναστατική, η provocateur πλευρά και η πιο ρομαντική, ευάλωτη πλευρά».

Ζendaya

Η βραβευμένη ηθοποιός χρησιμοποίησε την ιδιότητα της celebrity για να υπερασπιστεί την ισότητα και την κουλτούρα των Αφροαμερικανών. Όταν κατηγορήθηκε που πήγε με ράστα στα Όσκαρ, δημοσίευσε ένα δυνατό μήνυμα στο Twitter για να καταπολεμήσει τα στερεότυπα. «Υπάρχει ήδη σκληρή κριτική για τα μαλλιά των Αφροαμερικανών στην κοινωνία χωρίς τη βοήθεια αδαών ανθρώπων που επιλέγουν να κρίνουν τους άλλους με βάση τη μπούκλα των μαλλιών τους. Πήγα με τα μαλλιά μου έτσι στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ για να τα δείξω με θετικό φως και να υπενθυμίσω στους Αφροαμερικανούς ότι τα μαλλιά μας είναι αρκετά καλά», έγραψε.