Η Shakira, η πριγκίπισσα Charlotte και οι... γοφοί τους!

06.12.2021
Η Shakira, η πριγκίπισσα Charlotte και οι... γοφοί τους!
Η διάσημη τραγουδίστρια έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη νεαρή γαλαζοαίματη και καμαρώνει πολύ! Της έστειλε, μάλιστα και ένα δημόσιο μήνυμα!

Η πριγκίπισσα Charlotte αγαπά πολύ τη μουσική γενικότερα και, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο πατέρας της, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Shakira. Ο πρίγκιπας William μάλιστα τόνισε ότι η κόρη του δεν σταματάει να κουνάει τους γοφούς της στον ρυθμό του... κολλητικού Waka Waka της Shakira.

Σε πρόσφατη ηχογραφημένη συνέτευξη για την Apple ο πρίγκιπας William μοιράστηκε τη γλυκύτατη πρωινή ρουτίνα που έχουν τα παιδιά του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, λοιπόν, δεν περνάει μέρα που η 6χρονη Charlotte και ο 8χρονος Geroge να μη "μαλλώνουν" σχετικά με το τραγούδι που ακούσουν από την playlist τους και τον 3χρονο Louis να τους κυνηγά στην κουζίνα.

"Ένα από τα τραγούδια που λατρεύουν αυτό τον καιρό είναι το Waka Waka της Shakira. Έχουμε πολύ κούνημα γοφών και πολύ μασκάρεμα", είπε γελώντας ο δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου!

"Ιδιαίτερα η Charlotte τρέχει γύρω γύρω από την κουζίνα με τα φορέματά της και τα μπαλετικά της. Τρελαίνεται, στην κυριολεξία και ο Louis τρέχει πίσω της προσπαθώντας να κάνει τα ίδια πράγματα", συνέχισε η πρίγκιπας και, φυσικά, τα νέα έφτασαν και στα αυτιά της Shakira, η οποία έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια τη μικρή θαυμάστριά της!

"Είμαι τόσο χαρούμενη που σου αρέσει η μουσική μου πριγκίπισσα Charlotte", έγραψε στο τιτίβισμά της η Shakira και εμείς κάνουμε εικόνα τις στιγμές που περιέγραψε ο William μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους!

Μένοντας για λίγο στο συγκεκριμένο τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 7 Μαΐου του 2010, για το Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νότια Αφρική, μόλις ξεπέρασε τα τρία δισεκατομμύρια προβολές και η Shakira θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους απανταχού θαυμαστές της που το τραγουδούν και το χορεύουν ακόμη.

Ροκάς ο William

Επιστρέφοντας στη συνέντευξη του William και τις δικές του μουσικές επιλογές, ο ίδιος ο πρίγκιπας αποκάλυψε και το δικό του αγαπημένο κομμάτι -και, όντως, είναι μια έκπληξη!

"Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από να ξυπνάς Δευτέρα πρωί -με μάτια που δεν ανοίγουν εύκολα- ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο που προσπαθείς να ξαναμπείς στην εβδομαδα αναίμακτα, ακούγοντας AC/DC και Thunderstruck. Σε ξυπνά για τα καλά, σε βάζει στην εβδομάδα με την καλύτερη δυνατή διάθεση και σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα και τους πάντες", συνέχισε ο πρίγκιπας William και εμείς (που δεν του τό'χαμε για ροκά του γαλαζοαίματου) κάνουμε και αυτή την εξομολόγηση εικόνα και ευχόμαστε καλό υπόλοιπο εβδομαδας!

Η Kate, άραγε, τι μουσική ακούει;