Eurovision 2022: H υπόσχεση της Αμάντα Γεωργιάδη για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου

11.05.2022
Eurovision 2022: H υπόσχεση της Αμάντα Γεωργιάδη για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
Η εκπρόσωπος της χώρας μας έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό.

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision πήρε η Αμάντα Γεωργιάδη με το κομμάτι "Die Together". Ο πρώτος ημιτελικός ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και η εκπρόσωπος της Ελλάδας έλαμψε και κατάφερε να εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη. Η 25χρονη κέρδισε το πρώτο στοίχημα φορώντας μια λευκή δημιουργία Celia Kritharioti και ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού έφερε την Ελλάδα στον τελικό.

Η εμφάνιση της:

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, αμέσως μετά την πρόκριση της χώρας μας από τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, μίλησε για την προσπάθεια της στον ΑΝΤ1.

Η Αμάντα Γεωργιάδη αποτέλεσε από την αρχή ένα από τα δυνατά χαρτιά του πρώτου ημιτελικού και αρκετοί φανατικοί του διαγωνισμού θεωρούν πως η συμμετοχή της Ελλάδας θα είναι μία από τις πρώτες επιλογές των επιτροπών. «Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου.

Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό. Η ίδια θέλησε να δώσει μία υπόσχεση «το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε ωραία στον τελικό».