Eurovision 2022: Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ ψήφισε Ελλάδα και μας χάρισε μία μοναδική διασκευή του "Fairytale" με το "Die Together"

11.05.2022
Eurovision 2022: Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ ψήφισε Ελλάδα και μας χάρισε μία μοναδική διασκευή του "Fairytale" με το "Die Together"
Όπως φαίνεται η Αμάντα Γεωργιάδη έχει μαγέψει και αρκετούς από τους ιστορικούς νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η 25χρονη που διαγωνίστηκε στον χτεσινοβραδινό πρώτο ημιτελικό πέρασε στον τελικό που θα γίνει στις 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού το 2009 ήταν ο Αλεξάντερ Ρίμπακ από τη Νορβηγία ο οποίος κατέχει και το ρεκόρ νικητή με τους περισσότερους βαθμούς. Ο τραγουδιστής φαίνεται να μαγεύτηκε από την ερμηνεία της Αμάντας Γεωργιάδη και το κομμάτι "Die Together" το οποίο έχει γράψει η ίδια.

Ο νικητής της Eurovision του 2009 δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της Αμάντας Γεωργιάδη και θέλησε να δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο στο οποίο έκανε με το βιολί του μία μίξη του δικού του τραγουδιού "Fairytale" και του τραγουδιού της Αμάντας Γεωργιάδη "Die Together".

Στην ανάρτηση του έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Το Fairytale ταιριάζει τόσο πολύ με αυτό το κομμάτι»,

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αλεξάντερ Ρίμπακ

@alexrybakofficial

@Amanda Georgiadis Tenfjord🌟 one of my favorite Eurovision songs!🥰 Who will you vote for?🤓 #eurovision #fairytale #dietogether #alexanderrybak

♬ original sound - Alexander Rybak