Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του Σταρόβα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

14.06.2024
Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του Σταρόβα μετά την περιπέτεια με την υγεία του
Βράχος στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Σταρόβα στέκεται όλο αυτό το διάστημα που ο ίδιος περνάει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του η γυναίκα της ζωής του Άννα Σταθάκη.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από εκείνη την Τετάρτη του Μάϊου που η Άννα θορυβημένη από κάποια σημάδια που έβλεπε φώναξε το ΕΚΑΒ και μετέφερε άρον άρον τον Δημήτρη Σταρόβα στο Τζάνειο.
Και ουσιαστικά τον έσωσε αφού ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε υποστεί εγκεφαλικό με αποτέλεσμα τα πρώτα 24ωρα η κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη αν και στην αρχή οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για όχι και τόσο σοβαρό επεισόδιο.

Το αντίθετο συνέβαινε. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και μετά από 15 μέρες νοσηλείας ο Δημήτρης Σταρόβας πολύ συγκινημένος βγήκε από το Τζάνειο και επέστρεψε στο σπίτι του συνεχίζοντας εκεί ειδικές θεραπείες για την αποκατάσταση της ομιλίας του που ήταν και το κύριο πλήγμα που δέχτηκε συνέπεια του εγκεφαλικού.

Χθες η σύντροφός του που δεν έχει λείψει λεπτό από το πλευρό του και που του συμπαραστέκεται με όλες της τις δυνάμεις στη μάχη που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας του έκανε ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram για αυτό που έζησαν μαζί. Σε μια φωτογραφία που δείχνει τα χέρια τους ενωμένα η Άννα έγραψε:STATHAKI_GIA_STAROVA_0fbcc.jpg

«Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω τον Θεό, την τύχη, το τάχιστο-σωτήριο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το ηρωικό Τζάνειο Νοσοκομείο στο σύνολό του, τους στενούς αλλά και τους μακρινούς συγγενείς και φίλους, τους συναδέλφους, τους γνωστούς, αλλά και τους αγνώστους... Μεγάλο πράγμα η Α Γ Α Π Η... Προσμένουμε και προσευχόμαστε για τη ΝΙΚΗ...»
Από κάτω πολλοί επώνυμοι φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να γράψουν τις δικές τους ευχές, ανάμεσά τους και ο κολλητός τους Γρηγόρης Αρναούτογλου που όλο το διάστημα της νοσηλείας του Δημήτρη Σταρόβα μιλούσε και εξακολουθεί να μιλάει καθημερινά με την Άννα.
«Όλα θα πάνε καλά με την δύναμη του Θεού!!!» της έγραψε δημόσια.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2024 - 20:14