Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου»

22.10.2024
Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
Papadakis Press
Για τη δύναμη της ψυχής της Μαρινέλλας μίλησε η γιατρός

Η Ματίνα Παγώνη πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ συχνά εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια και τις εκπομπές δίνοντας πληροφορίες – μέχρι εκεί που της επιτρέπεται- για πολύ γνωστούς ανθρώπους που τυγχάνει να νοσηλεύονται με σοβαρά ή μη σοβαρά θέματα υγείας.

Έτσι βγήκε και στην εκπομπή Buongiorno δίνοντας από την πλευρά της όλες της τελευταίες εξελίξει με την υγεία της Μαρινέλλας που αύριο κλείνει έναν μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο Υγεία. Αρχικά στην εντατική και πλέον σε απλό δωμάτιο έχοντας ξεπεράσει το δύσκολο πρόβλημα που της δημιούργησε το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη στις 25 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Ηρωδείου.

«Η κατάσταση είναι σταθερή, πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία – δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα και συνέχισε:

«Αποφασίζει η οικογένεια αν θα γίνει σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες».

«Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε: εγώ θέλω να ζήσω. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που παραδίδουν τα όπλα» είπε σε άλλο σημείο και συνέχισε:

«Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι, η Μαρινέλλα τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερα είναι. Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια, λόγω των λοιμώξεων και των ιώσεων που κυκλοφορούν»

Τελευταία τροποποίηση στις 22.10.2024 - 12:16