Κατερίνα Καινούργιου: Διευκρινίζει τι εννοούσε με την ατάκα περί απομάκρυνσης της τοξικότητας

17.09.2024
Κατερίνα Καινούργιου: Διευκρινίζει τι εννοούσε με την ατάκα περί απομάκρυνσης της τοξικότητας
Μια κουβέντα της που συζητήθηκε πολύ χθες και που πολλοί πήραν ως μπηχτή για τις απομακρύνσεις προσώπων από την Super Κατερίνα

Ήταν στην πρεμιέρα της χθες και μάλιστα στα πρώτα της λόγια όταν η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως φέτος απαλλάχτηκε από την τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και η πρότασή της αυτή ερμηνεύτηκε από πολλούς ως έμμεση αναφορά στους δύο ανθρώπους που φέτος δεν είναι πια στους συνεργάτες της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Η ίδια όμως έχει άλλη ερμηνεία στα λεγόμενά της και προφανώς εκείνη γνωρίζει καλύτερα γιατί το είπε. Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star η παρουσιάστρια απάντησε για όλα και για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Υπάρχουν αλλαγές στην εκπομπή, δεν έχω δει τι έκαναν και οι υπόλοιποι. Τα θέματα είναι αυτά που πάνω-κάτω μας απασχολούσαν και πέρσι, πρώτη εκπομπή ήταν. Είναι μαραθώνιος, παιδιά, θα δείξει. Έχω πολύ καλή διάθεση και ενέργεια, μου δημιούργησαν πολύ μεγάλη ασφάλεια οι συνεργάτες μου» είπε αρχικά η κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας:

«Δεν υπονόησα ούτε φωτογράφησα κάποιον συγκεκριμένο (σ.σ με αυτή μου την ατάκα). Γενικότερα στον τρόπο που χειριζόμαστε τα θέματα και τις καταστάσεις θέλω λίγο περισσότερη θετική ενέργεια. Βλέποντας κάποια λάθη από τις προηγούμενες χρονιές, δεν θέλεις να τα ξανακάνεις»

«Με τη Χρίσλα έχω επικοινωνήσει και έχουμε πολύ καλή σχέση. Την ευχαριστώ και την ευγνωμονώ για όλα τα χρόνια που ήταν δίπλα μου. Της αξίζουν τα καλύτερα. Με τον Ανδρέα δεν επικοινώνησα, είδα ότι πήγε στο MEGA. Εύχομαι κάθε επιτυχία, να είναι γερός του εύχομαι» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου για τους δύο πρώην συνεργάτες της και από την απάντησή της αντιλαμβανόμαστε ότι τουλάχιστον με τον Ανδρέα οι σχέσεις δεν παραμένουν φιλικές.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 12:17