Δανάη Παππά: «Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου, δεν ξέρω»

17.09.2024
Δανάη Παππά: «Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου, δεν ξέρω»
Επίσημη επιβεβαίωση στην είδηση του χωρισμού

Πολλοί οι χωρισμοί αυτό το καλοκαίρι στην εγχώρια showbiz ανάμεσά τους και ζευγάρια που ήταν χρόνια μαζί και μάλιστα μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι πίστευαν πως πάνω ολοταχώς για γάμο.
Ανάμεσά τους και η Δανάη Παππά με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη που έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από έξι χρόνια που ήταν μαζί κι ενώ συζούσαν εδώ και καιρό.

Επιστρέφοντας από την Αμερική που βρισκόταν για το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης η Δανάη Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno του Mega που την πέτυχε στο αεροδρόμιο επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά δημόσια τον φημολογούμενο ως τώρα χωρισμό της.

«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου, δεν ξέρω. Νομίζω πως οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Εννοώ ότι τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση. Οπότε άμα δεν πιέζεις τις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά» είπε η Δανάη Παππά αρχικά και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα:

«Νομίζω ότι ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι και όλα αυτά είναι ενέργειες»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευάννας Ζουμπούρογλου όμως που μίλησε αμέσως μετά την προβολή του εν λόγω βίντεο στον αέρα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι, η Δανάη Παππά έχει προχωρήσει ήδη στην προσωπική ζωή της και είναι ερωτευμένη με γνωστό Έλληνα ηθοποιό.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 12:03