Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την πρόταση που δέχτηκε

01.10.2024
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την πρόταση που δέχτηκε
Papadakis Press
Η απόφασή της να μην αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε αν και της άρεσε

Προτεραιότητά της είναι πάντα η οικογένειά της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν το έχει κρύψει αυτό. Αντιθέτως.

Με δύο μικρά παιδιά, ένα νήπιο κι ένα βρέφος οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολύ μεγάλες και η παρουσιάστρια είναι πάνω από τα παιδιά της συνέχεια.

Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις και είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα πει και ναι σε κάτι που θα της αρέσει πολύ να κάνει. Αυτή η ώρα όμως δεν ήταν τώρα.

Σε σπάνια έξοδό της χθες βράδυ σε μεγάλο event του Make a Wish –πάντα στηρίζει τον οργανισμό- στο Bread Factory η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως είδαμε σε βίντεο του "Πρωινό Σουσου", μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον νεογέννητο γιο της και αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολύ δελεαστική για την ίδια πρόταση πριν γεννήσει τον δεύτερο γιο της:

«Όταν ήμουν έγκυος, είχα δεχθεί ένα τηλεφώνημα από κάτι που μου άρεσε πολύ. Καθημερινό, δεν είναι ζωντανό αλλά βιντεοσκοπημένο είναι. Τώρα δεν είναι ωραίο γιατί βγαίνει στον αέρα κι είναι και με άλλη παρουσιάστρια. Μου άρεσε πάρα πολύ. Και το είχα κάνει και στο παρελθόν.

Η αλήθεια είναι ότι τα γυρίσματα ξεκινούσαν μέσα στον Αύγουστο κι εγώ θα ήμουν πολύ μωρομάνα. Θα θήλαζα. Θα ήταν δύσκολο να το κάνω. Έχει βγει η εκπομπή.» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πρόσθεσε για το αν βλέπει τηλεόραση:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω δει ελάχιστα πράγματα κι αυτά 5-10 λεπτά γιατί με παίρνει ο ύπνος»

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2024 - 13:32