Κατερίνα Κόκοτα: «Δεν απαντώ σε ανακρίβειες γιατί είμαι επικεντρωμένη στον Δημήτρη»

03.10.2024
Κατερίνα Κόκοτα: «Δεν απαντώ σε ανακρίβειες γιατί είμαι επικεντρωμένη στον Δημήτρη»
Papadakis Press
Έχει τη στενοχώρια της, έχει και τις διάφορες φήμες να την αναστατώνουν

Αν θα μπορούσε να πει κανείς κάτι για την Κατερίνα Κόκοτα είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπάει βαθιά τον άντρα της.

Έξι μήνες τώρα στέκεται βράχος κάθε μέρα στο πλευρό του, αρχικά στην εντατική και στη συνέχεια στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται ο τραγουδιστής μετά από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη στις 18 Μαρτίου.

Από εκείνη την ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει ανακτήσει ακόμα επαφή με το περιβάλλον. Η Κατερίνα όμως δεν έχει σταματήσει να ελπίζει. Έχοντας παράλληλα να στηρίζει και την 13χρονη κόρη τους Ριάνα που είναι σε ηλικία που και αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει και φυσικά μπορεί να σερφάρει στο διαδίκτυο να διαβάσει οτιδήποτε γράφεται για τον πατέρα της και την κατάσταση της υγείας του.

Κι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η Κατερίνα απαντάει –γραπτά πάντα, όχι ηχητικά- στους δημοσιογράφους που ρωτάνε για τον Δημήτρη. Να υπάρχει από την ίδια, που το ζει κιόλας το τι συμβαίνει για να μην φτιάχνονται σενάρια και γράφονται ανακρίβειες.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Έλενα Πολυκάρπου μετέδωσαν τις τελευταίες εξελίξεις και ένα ενθαρρυντικό σημάδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της γυναίκας του:

«Ο Δημήτρης παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του. Μάλιστα, εδώ και κάποιες ημέρες γίνονται και φυσιοθεραπείες. Δυστυχώς, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, γράφεται και λέγεται ότι ο Δημήτρης ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, κάτι που δε μπορεί να επιβεβαιωθεί μιας και ακόμα δεν έχει συνέλθει.

Ας μείνουμε όλοι σε όσα ισχύουν και ας μη βγάζει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Μη σας κάνει εντύπωση ότι έχουμε φτάσει τους έξι μήνες. Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά που χρειάστηκαν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μη λέτε πράγματα που δεν ευσταθούν. Είμαι μαζί με την κόρη μας δίπλα στον Δημήτρη.

Θα τα καταφέρει. Δεν απαντώ στις ανακρίβειες, γιατί είμαι επικεντρωμένη στον Δημήτρη. Σας ευχαριστώ και εσάς και όλο τον κόσμο που είστε δίπλα μας και πάνω από όλα που προσεύχεστε για τον Δημήτρη» ανέφερε η σύζυγός του.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.10.2024 - 15:13