Ελπίδα Σταθάτου: Η Ελληνίδα ηθοποιός σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο Κόκκινο Χαλί στο Λονδίνο

Ελπίδα Σταθάτου: Η Ελληνίδα ηθοποιός σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο Κόκκινο Χαλί στο Λονδίνο
Instagram/Elpidou
Περιμένοντας το πρώτο της παιδί σε μια εμφάνιση στο red carpet στο Φεστιβάλ του Βρετανικού Ινστιτούτου

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα στον Αύγουστο με ένα ποστ στο instagram, κάνοντας διακοπές με τον σύζυγό της στο νησί της καταγωγής της, την Κεφαλονιά, αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Από τα ΜΜΕ γιατί οι ευχές από τους επώνυμους φίλους της έπεσαν βροχή.

ELPIDA_STATHATOU_EGKYMOSSYNI_PAIDI_1549c.jpg

Η Ελληνίδα ηθοποιός Ελπίδα Σταθάτου που εδώ και χρόνια κάνει σημαντική καριέρα στο Λονδίνο ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί αλλά παραμένει ενεργή επαγγελματικά κυρίως για τους σκοπούς της παγκόσμιας μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας Breaking Through the Lens που ίδρυσε η ίδια μαζί με τη σκηνοθέτη Daphne Schmon και tη σεναριογράφο Emily Carlton και που ουσιαστικά φτιάχτηκε για να δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες δημιουργούς να έρθουν σε επαφή με τα μεγάλα φεστιβάλ και τους χορηγούς για να γίνεται το έργο τους ευκολότερο.

ELPIDA_STATHATOU_EGKYMOSSYNI_4_2861d.jpg

Τελειώνοντας τις σπουδές της στην ψυχολογία αποφασίζει να ασχοληθεί με την υποκριτική και φεύγει στο Λονδίνο καταφέρνοντας μέσω οντισιόν να περάσει στη σχολή που ονειρευόταν. Από εκεί και πέρα μιλάει το ταλέντο της.

Στην Ελλάδα την απολαύσαμε στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» όταν μετά την καραντίνα αποφάσισε πως θέλει πια να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσά στην Αγγλία και την Ελλάδα σε τακτική βάση.

ELPIDA_STATHATOU_EGKYMOSSYNI_5_9f0ae.jpg

Τώρα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη παραμένει στο Λονδίνο και προχθές το βράδυ έκανε μια απίθανη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βρετανικού Ινστιτούτου για την πρεμιέρα της πολεμικής δραματικής ταινίας Blitz του Steve McQueen.

Για την εμφάνισή της αυτή επέλεξε ένα κοστούμι Pinko και ένα διάφανο τοπ που άφηνε να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η αλήθεια είναι πως πια δεν κρύβεται κιόλας. Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2024 - 02:01