Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Ανθή Βούλγαρη σύμφωνα με δημοσίευμα

14.10.2024
Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Ανθή Βούλγαρη σύμφωνα με δημοσίευμα
Η ίδια αλλά και το περιβάλλον της δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα

Ένα κομμάτι από τη στήλη «Power Game» των Παραπολιτκών έβγαλαν σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς αυτό το κομμάτι αποκαλύπτει πως η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και διανύει τον 5ο προς 6ο μήνα περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κώστα Κωνσταντινίδη μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

«Έγκυος η Βούλγαρη του Mega. Με πήρε προχθές η αρχαία φίλη μου Ανθή Βούλγαρη και με ρωτούσε διάφορα, περισσότερα απ’ όσα με ρωτούσε προσφάτως στην εξομολόγησή μου ο Γέροντας Εφραίμ.
Ήταν πάντα περίεργη η φιλενάδα μου. Επειδή, όμως, κάτι μου έλεγε για το πόσο της αρέσουν αυτά που γράφουμε εδώ κάθε πρωί, αποφάσισα να της φτιάξω σήμερα τη μέρα, μια και ξυπνάει πρωί-πρωί με την αυγούλα.

Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, η παρουσιάστρια του Mega διανύει αισίως τον πέμπτο προς έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και επειδή όταν ρωτήθηκε σχετικώς είπε ότι κάποια στιγμή θα φανεί, έχω την αίσθηση ότι άρχισε να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα» έγραφε το επίμαχο δημοσίευμα που παρουσίασαν αυτούσιο στην εκπομπή.

«Εύχομαι να ισχύει γιατί είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της και θέλουν κάποια στιγμή να αποκτήσουν παιδάκι. Προφανώς για να μην το έχει επιβεβαιώσει, θα θέλει τον χρόνο της. Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι σε ενδιαφέρουσα, αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό, οπότε θα το ανακοινώσει η ίδια» είπε αμέσως μετά την προβολή του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάντως να πω πως δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ, γιατί πήρε κάποια τηλέφωνα αλλά δεν το επιβεβαίωσε κανείς. Ακόμα δεν μας λένε κάτι» είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου με την Κατερίνα Καινούργιου να ξαναλέει πως αυτό είναι ένα τόσο προσωπικό ζήτημα που κάθε γυναίκα αποφασίζει η ίδια πότε θέλει να το ανακοινώσει και ζήτησε από τους συνεργάτες της να μην μιλάνε για κοιλίτσα που φαίνεται γιατί μια γυναίκα μπορεί να έχει κάνει κοιλίτσα για πάρα πολλούς λόγους.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 17:00